Većina mladih smatra da je članstvo u partiji ključ za uspeh u karijeri

Ostavite komentar


      1. A pre toga, članska karta SPS-a, to si @vladbgd zaboravio?! PS ne smetaju ti nekadašnji „žuti lopovi“ iz DS-a koji su prešli u SNS? Je l’ su se preobraženjem u SNS promenili, postali naprasno pošteni? G.Vesic, G.Kneževic, J.Trivan, S.Mali… sve časni i pošteni (nekadašnji žuti lopovi)?! Iz DSS-a M.Jovanov, N.Bakarec, P.Petkovic… i oni se naprasno preobrazili u „pošten“ SNS kadar?! Iz G17 S.Grubješic, Z.Mihajlovic… i one naprasno postadoše „pošten“ SNS kadar?! Šta tek reci o M.Dinkicu, zar njegovu sliku nije po skupštini nosao AV i to u zatvorskoj uniformi? Umesto u zatvor, M.Dinkic postade glavni savetnik AV za UAE?! Šta bi sa Bogoljubom? Za njega je AV rekao:“Bogoljube, možeš da se vratiš u Srbiju, al’ samo u zatvor“ Bogoljub se vratio u Srbiju i gle čuda, umesto u zatvor, Bogoljub pravo na završnu konvenciju SNS-a, gde je dao bezrezervnu podršku AV i postao jedan od glavnih finansijera AV i SNS! To ti ne smeta?!

    1. Nije istina. Poznajem čoveka, moj najbolji drug koji je bio član SKJ i nije se zaposlio do 24 godine kada je otišao preko. Svi dođoši su po partijskoj liniji dobijali posao, ali za njega znam da mu SKJ nije ništa dao.

  1. Ako se zaposljavas preko partijske knjizice uvek ces biti zavistan. Cilj je biti nezavistan, znaci vestine i zanat treba izuciti.

    .

  2. To je tacno. Moja skolska drugarica, kada je propala Beobanka uclanila se u DS, i dobila posao u Infostanu u Danijelovoj. Kada joj propala i muzevljeva firma, DS ga, takodje, zaposlio u infostanu, u Danijelovoj. Sad bogoradaju na SNS sto je dosao na vlast, a oni nisu uspeli da zaposle i cerkicu preko DS.

  3. Vecina mladih smatra da je emigriranje iz ove zemlje kljuc za uspah u karijeri.

  4. Meni su ,jednog dana, iz SPS, koji je tada bio na vlasti, obećali ,u roku od mesec dana, siguran posao ako se učlanim u njihovu stranku! Usput, rekoše, bilo bi poželjno i supruga da se učlani….Učlanimo se mi i od tada prodje ,ravno, 9 godina a ja od tada pa do danas na birou za zapošljavanje! Svaka tri meseca overavam karton, ni sam ne znam zašto! Ja i poneki Rom! Još uvek sam član SPS jer nemam volje da odem da se iščlanim…..Veliki su to banditi!

    1. Banditi?! Zašto?
      Zato što su tebi obećali posao, a nisu ispunili? A da jesu, da li bi i dalje za tebe bili banditi (jer lažu i varaju od kad postoje) ili bi smatrao da su super i ovde bi im sada pisao botovske hvalospeve, zar ne?
      Ne kažu ljudi bez razloga da od političara u Srbiji je gori samo tzv.“narod“…

  5. „Na pitanje da li je članstvo u političkoj partiji ključ za napredak u karijeri, posebno u držvnoj administraciji, više od osamdeset odsto mladih starosti od 18 do 29 godina odgovorilo je potvrdno.“

    Ma, nije moguće! Baš se pitam otkud im to, zašto tako misle? C, c, c, gde li su samo mogli da to vide?!
    Pretpostavljam da ostalih 20% nije ni odgovorilo jer ih ne zanimaju ankete, pošto nemaju nameru ni da pokušaju da se ovde zaposle, nego su čvrsto (i pametno) odlučili da pale odavde čim diplomiraju?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.