Veliki Koraksov kalendar u prodaji (VIDEO)

Po ceni od 350 dinara

Ostavite komentar


  1. Imali smo priliku da u emisiji "24 minuta" vidimo kalendar od januara do avgusta, tako da bi opozija terbala da kupi kalendare i besplatno daje tj. poklanja kao novogodišnji poklon barem javnim preduzećima!

  2. JEDVA ČEKAM DA SE UJUTRU PROBUDIM I ““““““PROČITAM““““ KORAKSA. LEGENDO DA SI ŽIV I ZDRAV JOŠ MNOGO, MNOGO GODINA

  3. hahahahaaaa kako su se razgoropadile botine, kako li je njihovim životićima sa tolikim strahom

  4. Gledam ovu karikaturu i slazem se da je bilo krajnje vreme da neko raskiti jelku koji je opozicija godinama koristila!

  5. Zaista se nadam da ce svako doći do svog primerka kalendara. Kaze mi prodavacica na kiosku da se nece prodati, a nije ni nabavila (Smerevska Palanka) , niti zna sta je pitam (prevrce po Danasu, misli da je gratis poklon kalendar?!). Cenzura i sabotaza ce uvek biti, a 8.000 tiraza ne mogu nestati preko noci… Mislite o tome.

  6. Сада би власт требала да покупује СВЕ примерке.Да се не види Царево ново оДЕЛО.

  7. U Zrenjanina velikom gradu jedva na kikscima I““ma po jedne novine Danas ,a o kalendarima Koraksa prodavacjce nemaju pojma .

  8. Sta reci o coveku, zivoj legendi,nije morao nista da kaze ali svojom karikaturom umeo je da kaze sve,Hvala Vam sto ste setili da ga bar pomenemo nadam se da je ziv i zdav

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.