Vera Čukić: Diva jugoslovenskog filma

Lik Danas

Ostavite komentar


  1. Ja evo ne znam…Cini mi se da mi nemamo goru glumicu…Teatralna, trepce, uzdise i bas nista ne kaze. Ne znam kome se ona moze svideti. Pa uporedite nju i Goricu Popovic ili Miru Banjac ili Svetlanu Bojkovic.

  2. Potpuno ste u pravu. I bila je u filmovima ili serijama samo njenog supruga.

  3. Operisana od glume. Jasno je da i corava kvicka moze nauciti da glumi ali njoj verovatno smeta sujeta. Ona je sigurno prava dama, dobra zena i majka ali glumica nije i to nikakav tekst u novinama ne moze promeniti.

  4. Vera je bila rođaka mojoj supruzi talenta za glumu nije imala nikada u ovim ulogama u kojim se ostvarila kao glumica zahvaljujući njenom suprugu. Inače Čukići su poreklom iz Crne Gore od plemena Vasojevići…

  5. U njenoj generaciji bila je simbol lepote, seksepila i erotike. Muskarci su je sanjali i o njoj mastali. Bila je i vrhunska glumica, ali nije imala srecu da se ostvari u nekoj kultnoj seriji, a jos manje u nekim kultnim filmovima. Ali bila je i danas je Vera Cukic.

  6. Sram vas bilo, sve vas dokone mrzitelje! Vera Čukić je bila i ostala diva medju jugoslovenskim glumicama.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.