Veselinović (Sloga): Da li Vesić ima sanitarnu knjižicu kad kuva u kuhinji gradske Skupštine 1Foto: BETA/MILAN OBRADOVIC/DS

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ pozvali su danas sanitarnu inspekciju da sprovede vanredni higijenski nadzor i utvrdi da li zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ima sanitarnu knjižicu jer u restoranu Skupštine grada priprema hranu i peče palačinke.

„Ne sporim Vesićeve težnje da bude nekakav ‘tiktoker i zabavljač’ na društvenim mrežama, ali je nedopustivo da svojim rukama ‘prčka’  u kuhinji restorana Skupštine grada i time dovedi u opasnost da se objekat kontaminira zaraznim bolestima, posebno sada kada raste broj obolelih  od korone“, naveo je predsednik sindikata i gradski odbornik Željko Veselinović u pisanoj izjavi, povodom objave Vesića na društvenoj mreži Tik-Tok kako sprema palačinke u Gradskoj skupštini.

Kako je ukazao Veselinović, „sanitarni pregledi su obavezni za kategorije zaposlenih lica u restoranima jer mogu doprineti pojavi i širenju zaraze i ugroziti zdravlje većeg broja ljudi koji su korisnici njihovih proizvoda i usluga“.

„Jedan dan Vesića vidimo da šeta po deponiji u Vinči a narednih dana peče palačinke u skuštinskom restoranu Grada Beograda. Logično je pitanje – Ima li on sanitarnu knjižicu“, rekao je Veselinović.

@sicve011##beograd ##gradbeograd ##belgrade ##serbia ##srbija ##srbijatiktok ##cooking ##cookingtiktok ##pancakes ##cookinghacks ##balkantiktok ##chef ##kuvanje ##dessert

♬ original sound – Goran Vesić

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari