Vesić: Požar u Vinči je pod kontrolom, MUP: Sprečeno širenje vatre na okolinu

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

 1. Ma super je to njakavče, a kakve su posledice po zdravlje građana, ko je kriv i odgovoran? Šume nestaju, reke i izvori presušuju, deponije gore, Sava i Dunav služe kao kanalizacioni kolektor. Mislite li vi i na decu građana ove zemlje ili samo na vašu „našu“ koja će verovatno daleko odavde da odu. Kada bi se sprovodio zakon, članovi $N$-a bi verovatno činili 99% pritvorenika.

 2. Ma sve je pod kontrolom… malo ćete da se davite, malo ćete da udišete kancerogene materije… nema sekiracije

 3. Ma, važno je da plaćamo razne poreze i doprinose i punimo kasu. Umesto na lične i promocije partije mogli su da reše Vinču odavno. Šta će nam fontane, jelke, spomenici i ostale budalaštine ako ćemo nestati od zagađenja. Obilaziće ih turisti u budućnosti i čuditi se kako je država koja je izgradila sva „čuda“ u novijoj istoriji i koja nikada nije bila jača… jednostavno ostala bez ljudi i nestala sa mape.

 4. Vesiću, ta đubretara beogradska, kao i druge diljem Srbije moraju prethodno da budu pod kontrolom, a ne da se propast naknadno stavlja „pod kontrolu“. Tvoja sposobnost je nenadmašna da ne kukaš nad prolivenim mlekom, već da ga pokupiš sa otorvanog blatišta, uspeš u bocu i velokodušno daš već kontuzovanom su-građanstvu da ga, u veslju, ispije nadušak.

 5. Dobili dojavu u pola devet, a u 7 se sa zemunskog keja video debo stub dima. A goruckalo još i koji dan ranije.

 6. GORI DEPONIJAA U VINCI???????CEO BEOGRAD SE GUSI POTROVACEMO SE SVI HITNO!!!!!?REAGUJTE!!!!!!!POTROVACEMO SE I POGUSITI.STRASNO I NEDOPUSTIVOO

 7. Sram vas bilo, ceo grad i okolina je pod dimom i biće narednih dana, gde vam je krizni štab, zašto nema upozorenja javnosti da se ne izlazi napolje. Ovo u vazduhu su otrovi!

 8. 1. to sto ce deo deponije biti zatvoren ne znaci da se ne moze ponovo desiti pozar ukoliko dodje do stvaranja metana
  2. time sto sto je pozar „regulisan“ nije regulisano zagadjenje vazduha. Dioksini i furani koji nastaju su kancerogeni i ne razlazu se u prirodi! Ovakve stvari imaju dugogodisnje posledice. S obzirom da je u pitanju mesani otpad ko zna jos cega tu ima, teskih metala itd.
  Kako vas nije sramota da izjavite da je bilo sta pod kontrolom? Dugorocne posledice po zdravlje gradjana kosrtaju mnogo vise finansijski nego da se sredi deponija.

 9. Ovo je kriminal najokrutnijih razmera. Ćutati do zadnjeg momenta kad se Beograd prekrio toksičnim dimom, pa onda kroz medije izdavati upozorenje. To je za tužbu. Zašto plaćamao silne poreze i ekološke takse ? Da nas truju ? Ko je zapalio deponiju ? Koji de to navodni metan zapalio ?
  Hoće li sad brojke plućnih bolesnika od ovoga napakovati kao Covid obolele…naravno da hoće.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

22. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.