Pešić: Pocrkali bismo od gladi da nema EU

Povodom izjave premijerke da Srbija nikada nije bila bliža EU, pogotovo zbog reformi u oblasti pravosuđa

Ostavite komentar


  1. Neka plate odštetu od 130 mlrd dolara za 1999. (dva svetska rata im praštamo) i nek se tornjaju dođavola.

  2. A šta je gospođa uradila da bi nama bilo bolje dok je njena svita bila na vlasti,ništa rasprodali sve što je moglo i uništili nam vojsku.

  3. I Da nema MMF pocrkali bi smo od gladi pogotovo penzioneri koji ga najvise mrze a i vojska i policija takodje.

  4. Možda bi gospođa „pocrkala od gladi“ bez EU, za razliku od nje nemam ama baš ništa od EU, osim sve većeg birokratskog fundamentalizma u Srbiji.

  5. Koliko se sećam ova gospođa nam ne obećala članstvo u EU.do 2012…SVI SU ISTI I SAMO LAŽU….

  6. Gospodo koliko se sećam pozvali ste 2012 godine da se glasa za SNS pa stoga ćutite kao sto ste cutali posle 2012 idite u penziju

  7. Zasto se gospodja Pesic nije brinula za bezbednost premijera ?Kako tako pametna tada nije nesto rekla?Zasto svi postanu pametni kad sidju sa vlasti?

  8. Gospodjo Pesic, Vi ste obicna guska koja vec godinama lupa gluposti. Nije mi jasno da se kao sociolog ovako brukate.

  9. Plaćaju nam od naših para što je izneto preko stranih banaka,i nevladinih organizacija, a lepo je i to što nam povoljno prodaju meso sa promenom rokom. Onaj ko nam ništa nije uzeo ništa nam ni ne duguje(mislim na Rusiju i Kinu). Hvala ti draga moja EU što nas unikatne i trujete po povoljnim cenama, što u nas investirati pare našeg naroda. Prosto mi nije jasno kako još niko nije podneo zahtev da se u crkveni kalendar uturi crveno slovo pod nazivom sveta Evropa velikotrovačica

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.