Vigor Majić: Simbol Petnice

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Petnica je privatno preduzece, firma V. Majica koja ubira velike prihode i uzima iz budzeta Srbije.
    Par pitanja:
    Sta je tacno zavrsio, sta magistrirao, sta doktorirao, kada i gde?
    Koliko dugo je bio clan Saveza komunista Jugoslavije? Molimo precizne i argumentovane odgovore

      1. zainteresovani gradjanin, koga zanimaju informacije od javnog znacaja. I zasto se moj novac presipa sumnjivim privatnim firmama, osobi bez zanimanja i struke

      2. Licno poznajem Vigora. Proterivanje Nikole Bozinovica bio je organizovan cin, njega Srdjana Janeva i jos nekih. Srecom po Nikolu, kog mozete poguglati. A pitati o tokovima para, uvek je umesno i potrebno. Realno taj covek (a i mnogi oko njega) nikada nisu radili.drugde nego tu.
        Sa druge strsne zahvalan sam im za to sto je napravljeno, za mene je to nsjsvetlija tacka u Srbiji vec preko 30 godina.

    1. Ko Vama brani da i Vi napravite privatno preduzece tipa „Petnica“, bas bi Srbiji trebala jos jedna…Mladi su zeljni nauke…

    2. Poenta članka je da li je vazduh u Srbiji zagađen. Da li je to zbog lignita? Da li će takav vazduh koji svi mi uzdišemo da prouzrokuje razna oboljenja u budućnosti?

    3. Komentatora „ne, ni slucajno“ ne brine vazduh koga disemo i, koga vidimo.
      On zeli da zna tacan broj cipela g Vigora Majica

    4. Za vasu informaciju istrazivacku stanicu Petnica osnovao je davnih godina Dusan M ihailovic tada zaljubljenik prirode i nauke. Moja deca su kao gimnazijalci pohadjali tu skolu i veoma sam ponosna na njih a danas su uspesni strucnjaci u svom poslu. M i V aljevci veoma smo ponosni na Petnicu i ne dirajte je jel tamo dolaze samo najbolja deca da se zna.

    5. Ne lupajte gluposti! Informišite se!
      Samo Vam u komentaru nedostaje 5G mreža, Bill Gates.. i da zabava počne.

      1. Smeta vam cinjenica da je Petnica privatna firma V. Majica? Ili cinjenica da on nije naucnik? Ni profesor?

    6. A vi se baš trudite da komentar deluje kao da „imate neke informacije“.
      Udbaške metode verovatno bolje prolaze na Blicu…

  2. molimo Danas da vrlo precizno opise tacnu vlasnicku strukturu Petnice. I polozaj gradjanina Majica u njoj, sa datumima i dokumentima. Pa onda da preradi ovaj suplji i tuzni hvalospev, kakav je i mladi Vigor sigurno mogao da posveti Titu i partiji (kasnije Djindjicu, kasnije…..svima)

  3. Koji stepen zatrovanostisrpskih mozgova vlada, vidi se najbolje po komentarima. Cinjenica je da je Majic na celu izuzetno vazne naucne ustanove i cinjenica je da je vazduh u Srbiji najzagadeniji u Evropi. To pokazuju i evropske analize a kriticarima ove teze bih preporucio da malo produ ne kolima sa klimom nego vozom kroz Kolubaru pa da osete ono sto se mora osetiti i u prolazu a kamo li u zivotu tamo! Sve ostalo je nebitno!

  4. Vigora znam od 95te/96te kad sam bio polaznik u Petnici. Samo mogu da kazem da je sjajan covek. Neka urate nasi profesori/naucnici/politicari 10% od onoga sto je Vigor uradio, pa ce nam svima biti sjajno. Toliko.

  5. Predlažem da Vlada odmah smijeni Matića,
    time će vazduh u Srbiji automatski postati čist.
    A na čelo Petnice da se dovede Marjan Rističević.
    Em će naučni nivo da se značajno podigne, em će tokovi novca biti transparentni.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.