Vilotijević: Grad Beograd intenzivno radi na rešavanju problema buke

Ostavite komentar


  1. Sve vam verujem.Ni smrad iz kafanskih kuhinja niste u stanju da otklonite, pa leti držimo zatvorene prozore, da bi svete krave, kafedžije, mogli da rade bez ulaganja u filtere na ventilacionim odžacima.Tako će biti i za buku.

  2. ZAkonom o saobraćaju automobilima je zabranjena upotreba sirena , osim u neophodnim prilikama. Da li je u istoriji Beograda ikad iko platio kaznu jer trubi po grdu jer je nervozan i nešto zadovoljan. U špicevima i tokom saobraćajnih zastoja , svi trube kao da su na nekoj seoskoj svadbi. Ta je buka neizdrživa, al niko je ne uklanja. A vrlo lako može

  3. Blesic ce dekretom da zabrani i ukine lupanje u serpe, pistaljke, trube i cagrtaljke da bi se zastitili gradjani iz zlatnog doba. Kad se pusti metro, lupaci i bukaci mogu da idu na makisko polje i da tamo uznemiravaju vlast.

  4. A ko kontroliše buku kad se skupi 20 momaka na parkingu u ponoć sa gajbama piva i muzikom iz automobila, uz obavezno trubljenje, podvriskivanje i tapšanje na svaku glupost? Policija kaže da ne sme da dođe da ih ne bi tužili zato što su iz uznemirili. Mislim, stvarno nije u redu da se ponoćne žurke u sred naselja prekidaju samo zato što neko mora da radi sutra…

  5. Na Novom Beogradu od trotoara pod prozorom ste napravili parking. Bahate koji nepropisno parkiraju po ulici i zagradjuju druga vozila niko ne kaznjava. Toliko su bahati da se dozivaju trubljenjem. Mi po ceo dan slusamo trube.Ovo je nesnosno. Maxi magacin je pored zgrade i to ste dozvolili po ceo dan pišteci kamioni koji smetaju celom bloku i lupanje. Uvezli ste evropski auto otpad i napravili haos.

  6. Radite da pojaćte buku. Čija je ideja da u kamione ugradite pisteče uredjaje mozak nam isteruju nama cije su zgrade pored Maxi magacina. Pod izgovorom da kamion neko gluv i slep ne vidi i ne čuje pa da ga ne zgazi mučite celo naselje. Ni to vam nije dosta vec ugradjujete pištanje i u vrata tramvaja,kupujete pištece semafore. Ovo je strašno šta radite.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.