Virtuelni sajam obrazovanja Univerziteta u Beogradu 15. i 16. novembra 1Beogradski univerzitet Foto: Stanislav Milojković

Univerzitet u Beogradu organizuje dvodnevni onlajn sajam obrazovanja, 15 i 16. novembra, tokom koga će se predstaviti svi fakulteti i studijski programi na osnovnim akademskim studijama.

 

Sajam će biti dostupan na adresi http://skr.rs/sajamUB gde će svim zainteresovanim učenicima srednjih škola biti omogućeno da se upoznaju sa predstavnicima fakulteta, da se posavetuju i da na osnovu temeljnih ažuriranih informacija donesu odluku o izboru fakulteta.

Sajam će otvoriti Dejan Filipović, prorektor za nastavu Univerziteta u Beogradu, u utorak, 15. novembra u 10 časova.

Prvog dana predstaviće se: Stomatološki, Hemijski fakultet, Fakultet bezbednosti, Geografski, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, Fakultet veterinarske medicine, Farmaceutski, Poljoprivredni, Učiteljski, Rudarsko-geološki fakultet, Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, Filozofski, Elektrotehnički, Ekonomski, Fakultet za fizičku hemiju i Pravoslavni bogoslovski fakultet.

Drugog dana svoje aktivnosti predstaviće: Biološki, Građevinski, Fizički, Tehnički fakultet u Boru, Mašinski, Pravni, Šumarski, Tehnološko-metalurški fakultet, Medicinski, Fakultet političkih nauka, Filološki, Arhitektonski, Matematički, Fakultet organizacionih nauka i Saobraćajni fakultet.

Svaki fakultet predstaviće svoje studijske programe u prezentaciji do 20 minuta, a nakon toga će predstavnici visokoškolskih ustanova biti na raspolaganju učenicima u odvojenoj “sobi” za dodatna pitanja i konsultacije.

Raspored prezentacija po danima pogledajte OVDE

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari