Virus kriminala zahvatio bezbednosni sistem

Ministar Aleksandar Vulin upozorio da je predsedniku Srbije ugrožena bezbednost, sagovornici Danasa smatraju da je reč o marketingu

Ostavite komentar


  1. Paranoja i ludilo su uzeli maha,ovo se nece dobro zavrsiti,al’ po SVE NAS !!!

  2. Jadna je država u kojoj je Vučić vrhovni komandant vojske,a Nebojša Stefanović ministar vojske.

    1. Kriminal u Vojnom zdravstvu nevidjenih razmera posebno u nabavkama reagenada za laboratorije! Sve pocelo dolaskom Nebojse Rodica za ministra odbrane!

    2. Branko slažem se sve što reče samo bi dodao : o boze sta nas snadje, bože pomozi ako ikako može sve prezivesmo ali ovo teško.

    3. Dali je sada jasno kako otrov mutira kada se ne sasece u pravo vreme. Nije neocekivano ponasanje ovih baraba. Ovo je greska nesposobne, takodje jako korumpirane opozicije. Nazalost, svedoci smo da kroz istoriju nije bilo mnogo pravednih u vrhu Srbije. Tradicija se nastavlja. Kako resiti ovu haoticnu situaciju je pitanje zdravog razuma. Posledice su katastrofalne i nenadknadive. SVE se raspada. Nema ovde zdravog mesa odavno. Neka nam je srecno jer ni na sta drugo se ne mozemo osloniti.

  3. Ocigledno je da je ovo nova rijaliti dimenzija, specijalno za izbore! Zuta stampa objavljuje detalje istrage! Hahahahahah!!!! Samo u Srbistancicu! Nisu ni svesni koliko su bolesni?! A ni da je protivzakonito – ice, kad – tad u zatvor da igraju kostarku! Imace mnogo jakog ternera!

    1. Ovo nase stanje je prevazislo Danteovu Bozanstvenu komediju.Sve je trulo u drzavi Srbiji.

  4. bas mi je sumnjiv aleksandar vulin. sigurno ima neke veze s belivukom, kako bi inace znao da je snajper namenjen aleksandru vucicu.

    1. Ma, jok, nema Vulin ni blagog pojma, nego samo naglas razmišlja, što nije teško. Princip je odavno poznat: samo hvali Vučiča ili izražavaj zabrinutost za njegovui bezbednost i nema da omaneš.
      Meni se najviše dopalo ono „mojim ubistvom dobili bi pet, šest, deset dana paralizacije Ministarstva unutrašnjih poslova“.
      Time Vulin pokušava da nas skromno podseti da, iako se zna da je Vučić najvažniji i da bi bez Vučića verovatno prestalo da izlazi u Srbiji, ni mučeni Vulin nije baš tako beznačajan jer bi u slučaju njegovog nestanka Srbija imala čitavih 5-6 dana „paralizacije MUP-a“, moš’ misliti!
      Ja bih pre rekao , možda 5-6, maksimalno 10 minuta jer takvih kao Vulin u Srbiji ima, što kažu, po 13 na tuce…

    2. Toliko smo procvetali I najbolji u Evropi da AV treba da dobije“Nobelovu nagradu“ za trgikomediju.

  5. „…Virus kriminala zahvatio bezbednosni sistem… “ Dobro, ali kojom vakcinom su protiv te boljke „vakcinisane“ agenture koje su u ringu sa tim bezbednosnim sistemom? Tu skoro jedan iz tog agentura-sistema (neki iz Kragujevca) napisa i opisa kako su u francuskoj ambasadi primili ‘kes’..

  6. Svako iznosenje detalja i licnih opservacija u medije, u toku predistraznih postupaka , zakonski je nedopusteno, ne znaci nista osim spinovanja javnosti.

  7. Pročitah ove komentare i ne znam šta da kažem. Ljudi, ozbiljan problem sa psihom imate ili ništa ne znate o ozbiljnom kriminalu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.