Više firmi omogućilo primenu penzionerskih kartica u Zrenjaninu 1foto (BETAPHOTO/DRAGAN GOJIĆ)

Primena Penzionerske kartice Fonda PIO nove generacije, za koje se do sada prijavilo više od 920.000 penzionera u Srbiji, počela je ovog meseca i na području Zrenjanina.

Projektu „Penzionerske kartice nove generacije“ pridružili su se i privredni subjekti, javna preduzeća i ustanove i iz Zrenjanina koji su nedavno potpisali sporazum sa PIO – Filijala Zrenjanin.

Među njima su Gradska narodna biblioteka, Narodno pozorište „Toša Jovanović“, Sportski objekti, kao i prodavnica sportske opreme „Mister bin“, Optika „Iris“, Optika „Vuk“, Zemljoradnička zadruga „Zrno“, „As komerc“, firma „Šmrki šop“ iz Sečnja i Auto moto tehnički centar.

Kako je iz PIO fonda saopšteno, potpisivanjem sporazuma o saradnji sa društveno odgovornim kompanijama, javnim preduzećima, apotekama, zdravstvenim ustanovama, preduzetnicima, državnim institucijama, zanatskim radnjama, bankama, banjama i ostalim pravnim subjektima koji su se uključili u projekat Fonda PIO Penzionerska kartica, obezbeđeni su popusti i ostale pogodnosti za korisnike kartica.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari