Više hapšenja u Boru zbog raznih krađa 1Foto: Nenad Kovačević/Danas

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su više osoba zbog različitih krivičnih i prekršajnih dela, saopštavaju iz PU Bor.

Kako se u saopštenju navodi, S.G. (38) se sumnjiči da je, 12. juna u večernjim časovima, sa još dvojicom maloletnika starosti 14 i 17 godina, provalio u dve kuće u istom dvorištu u okolini Bora iz kojih su ukrali alat, koji je policija pronašla i vratiće ga vlasniku.

U saopštenju se ističe da je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, S. G. (39) određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu, dok će, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, protiv maloletnika biti podneta krivična prijava.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, operativnim radom, uhapsili su M. A. (38) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

“On se sumnjiči da je, tokom noći 30. maja, iz pogona jedne kineske kompanije ukrao elektro kablove čija se vrednost procenjuje na više od 1.350.000 dinara”, kažu iz PU Bor.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Takođe, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su i D. S. (46) iz Bora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

“Policija ga je na ulici zatekla sa kesom u kojoj je bio oko kilogram marihuana”, navode oni.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari