Više javno tužilaštvo u Beogradu izdalo naredbu o istrazi MUP-u povodom ubistva brata potpredsednika Vlade BiH 1Foto: Nenad Kovačević/Danas

Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je danas da je dalo nalog policiji da identifikuje učesnike događaja i prikupi sve neophodne podatke i obaveštenja u vezi sa događajem u nedelju na Voždovcu, nakon kojeg je u Urgentnom centru u Beogradu preminuo Đ. M.

Kako prenosi FoNet ,tužilaštvo je naložilo obdukciju sa toksikologijom Đ. M. kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Osmo odeljenje Uprave kriminalističke policije za grad Beograd obavestilo je dežurnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da se u ulici Dragice Končar na Voždovcu dogodio fizički sukob između nepoznatih lica i Đ. M, u kojem je Đ. M. zadobio povrede glave, nakon čega je prevezen u Urgentni centar, gde je ubrzo preminuo.

Tužilaštvo će u saradnji sa policijom rasvetliti sve okolnosti ovog događaja, nakon čega će javnost biti obavešena o daljem postupanju.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić potvrdio je da je ubijeni Đ. M. brat potpredsednika Vlade Federacije BiH i ministra razvoja i preduzetništva Vojina Mijatovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari