Više linija novosadskog JGSP-a menjaju trasu (SPISAK) 1foto (BETAPHOTO/DRAGAN GOJIĆ/DS)

Autobusi na linijama 7A, 7B, 9 i 9A od danas menjaju trasu, zbog radova na rekonstrukciji kolovoza na Bulevaru Jovana Dučića, u delu od Bulevara kneza Miloša do Ulice Bate Brkića, saopštio je JGSP Novi Sad.

Linija 7A će sa Bulevara Jovana Dučića skretati na Bulevar kneza Miloša, pa će preko Bulevara vojvode Stepe i ulice Bate Brkiće skretati na Bulevar Jovana Dučića, dalje nastavljajući redovnom trasom. Na izmenjenom delu, ova linija koristiće stajalište Bulevar Jovana Dučića – Bulevar kneza Miloša, odnosno stajalište linije 8.

Autobusi na liniji 7B skretaće sa Bulevara Jovana Dučića u ulicu Bate Brkića, nakon čega će Bulevarom vojvode Stepe, Bulevarom kneza Miloša i Bulevarom Jovana Dučića ići do okretnice na Novom naselju. Ova linija na izmenjenoj trasi neće koristiti stajališta drugih linija.

U smeru iz Petrovaradina, linije 9 i 9A će se od Bulevara Jovana Dučića kretati preko ulice Bate Brkića, Bulevara vojvode Stepe, Bulevara kneza Miloša i Bulevara Jovana Dučića kretati do okretnice na Novom naselju, i takođe neće koristiti stajališta drugih linija.

U smeru sa Novog naselja, autobusi 9 i 9A, autobusi će sa Bulevara Jovana Dučića saobraćati preko Bulevara kneza Miloša, Bulevara vojvode Stepe u ulicu Bate Brkića sve do Bulevara Jovana Dučića, odakle će nastavljati redovnom trasom, dok će u ovom pravcu koristiti stajalište linije 8, Bulevar Jovana Dučića – Bulevar Kneza Miloša.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari