Više od 25.000 prosvetara zaposleno na određeno

Kako do stalnog posla u obrazovanju

Ostavite komentar


  1. U pitanju je klasicno ucenjivanje Cucica i druzine. Glasaj za Vucica, dokazi da si glasao i obezbedio 50 kapilarnih glasova za njega, „doniraj“ 40000 finara za SNS, pa cemo te mozda primiti za stalno. Nije to samo slucaj sa prosvetarima. Telrkom, EPS, NIS, Srbijasume, Srbijagasm novoorvorene strane fabrike, komunalna preduzeca, privatna preduzeca sa ucenjenim vlasnicima, bolnice, vojska, policija… Satrse Srbiju i njene gradjane. Ali vidi se da im se blizi kraj.

  2. Radim u skoli na odredjeno od 2014.godine. Zavrsila sam master studije. Trenutno moj muz i ja cekamo prvo dete, podstanari smo. Apsolutno ne znam kada bih mogla da budem primljena za stalno, sto mi naravno stvara ogromne probleme na raznim poljima. Pored toga, i plata je bedna. Polako se spremamo i razmisljamo gde je najbolje otici, jer ovde neka lepsa buducnost nije ni u najavi. Da napomenem, necu uci u sns da bih bila primljena za stalno, pa makar me to i oteralo iz ove drzave.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.