Više od polovine građana ne oseća boljitak

Ostavite komentar


  1. Ne više od polovine, najmanje 90% stanovništva ne oseća boljitka, tone dublje. Samo 25% sranovništva je u bedi ili na ivici bede. Pitanje kako su birali ispitanike, ova ispitivanja su namenska i ne mogu biti relevantna. Očekivao sam bar u 2019. godini manje nas lažu i kradu. Od hvalospeva i bajkolaži vodećih političara građani ne mogu da žive bolje, već političari.

  2. Clanovima predsednistva SzS, starim prevarantima DS, oni su slika i prilika tog 5. oktobra, kog se danas sa setom secamo – od vratara u nocnim klubovima, studenata, uz pomoc svojih kolega koji su na samom pocetku haranja Srbijom zapalili skupstinu i pokrali umetnicke slike i stilski namestaj, pretvorili su se u bogatase, vlasnike skupocenih satova, luksuznih stanova u Beogradu na Vračaru, poslovnih objektata, nekim cudnim demokratskim procedurama, koje su samo demokrate poznavale.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.