Više ulica u Subotici u petak bez struje 1Foto: Natalija Jakovljević/Danas

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u petak, 28. jula, neće biti struje u više ulica u gradu i prigradskim naseljima.

U Subotici neće biti struje od 8.30 do 11.30 časova u Kalničkoj, Deligradskoj, Pesničkoj brojevi 4, 6 i 8, Antona Aškerca od Deligradske do kraja, Teslinoj između Pupinove i Partizanskih baza, Šantićevoj između Ante Parčetića i Save Kovačevića i između Antona Aškerca i Partizanskih baza, Ištvana Kizura između Tesline i Aranđelovačke, Mihajla Pupina između Tesline i Karolja Bitermana, delu Mihajla Pupina između Nikole Tesle i Adolfa Singera, Ante Parčetića između Tesline i Šantićeve, Marije Vojnić Tošinice brojevi 30 i 32, Husinskoj, Radenskoj, Aranđelovačkoj, Bukovičkoj, Save Kovačevića između Tesline i Šantićeve, Pavlovačkoj u okolini, Partizanskih baza između Tesline i Šantićeve, Heroja Pinkija između Tesline i Šantićeve, Marošu, Neri, Karašu, Rečnoj, Bajmočkoj u okolini Šantićeve, Kodalj Zoltana, Dolenjskoj i u Adolfa Singera brojevi 30 i 32.

Od 9.05 do 10 časova struje neće biti u Ernesta Kuna, Tivadara Puškaša i delu Kozjačke u okolini, a od 11 do 12 časova u Ljube Šercera između brojeva 52 i 77, i u Đevđelijskoj BB.

U Starom Žedniku će bez struje će od 9 do 11 časova biti Zmaj Jovina, Trg slobode, Matka Vukovića, Pionirska, Matije Gupca, Stari Žednik, Rade Končara, Žarka Zrenjanina, Beogradski put i salaši u okolini, Ivana Milutinovića, Dimitrija Tucovića, Vladimira Nazora, Kidričeva, Čantavirski put, Ištvana Kizura, Bratstva jedinstva, Prvomajska i Pionirska brojevi 1 i 7.

U Đurđinu neće biti struje od 13 do 14 časova na Mišićevskom putu.

U naseljima Šiškovac i Verušić sa okolnim salašima i naselju Naumovićevo u okolini Željezničke stanice (Gornji Verušić) i salašima u okolini DES-a struje neće biti od 9.10 do 13 časova.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari