VJT: Sergej Trifunović priznao krivicu i ukinuto mu je zadržavanje 1foto: FoNet Božana Pavlica

Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je glumac Sergej Trifunović, koji je u četvrtak uveče uhapšen zbog sumnje da je držao kod sebe pet grama droge, priznao krivicu i da mu je ukinuto zadržavanje.

„U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušani S.A. zbog sumnje da je izvršio krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i Sergej T. zbog sumnje da je izvršio krivično delo Neovlašćeno držanje opojnih droga“, saopšteno je iz ovog tužilaštva, prenosi N1.

Kako navode, S. A. je negirao izvršenje krivičnog dela, dok je Sergej T. priznao krivično delo koje mu se stavlja na teret.

Tužilaštvo je nakon saslušanja sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da S.A. odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Sergeju T. je ukinuto zadržavanje i on će se u daljem toku postupka braniti sa slobode.

U saopštenju se piše da se sumnja da je Stefan A. 18. aprila 2024. godine Sergeju T. u Strumičkoj ulici u Beogradu prodao jedan pvc paketić sa opojnom drogom marihuana u količini od 11,8 grama.
U vozilu osumnjičenog S. A. policijski službenici su pronašli još 15 paketića opojne droge marihuana ukupne neto mase 94,76 grama, kao i 12.000 dinara i 50 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari