Vlada 110 puta odbila Šabićeve zahteve

Organi vlasti i javna preduzeća platili kaznu od 22 miliona dinara jer su odbili da postupe po rešenjima poverenika za informacije od javnog značaja

Ostavite komentar


  1. Zasto Sabic nije izneo podatak koliko je puta do 2012. godine Vlada Srbije odbila je da postupi po zahtevima poverenika za slobodan pristup informacijama od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.

  2. Tesko ces ti Sabicu izaci na kraj sa ovim g. Ne znaju oni ni za pravo ni za pravdu. Samo siledžijstvo razumeju. A te kazne im nista i ne znače, sa našim parama ih plaćaju. Isto kao i ove botove da pisu retardirane komentare na nivou naprednjaka.

  3. A koliko puta su uvazili njegove preporuke? Sabic cesto izlazi iz okvira svoje nadleznosti.

  4. a ove si se godine bas potrudio da se naradis samo ne znam za koga.svi nas hvale samo nas ti kudis.ko ce koga ako nece svoj svoga.

  5. Зашто Шабић није изнео податак колико је пута до 2012. године Влада Србије одбила да поступи по захтевима повереника за слободан приступ информацијама од јавног значаја и заштиту података о личности.

  6. Ljudi moji,to su takve gluposti koje se traze da je to neverovatno.Cilj Sabica je naplatiti kazne a ne dobiti "bitne" informacije.

  7. Nikako nema podataka koliko je puta odbijen u prethodnom svom mandatu ili od pre 2o12 godine, ne verujem ni da je uputio pola zahteva od ovih 11o odbijenih jer je tada bio deo žutog tima.

  8. Otvorili smo poglavlje 23 o pravosudju i konacno ce evropska regulativa saseci u korenu politikantstvo na ovako vaznoj funkciji.

  9. Ko zna kakvi su bili Zahtevi gospodina Šabića,očigledno su nepotpuni ili neispravni,možda i samo fiktivni,kako bi imao čime da maše u javnosti,treba njjega ispitati malo!!

  10. Kada bi saznali podaci o Er Srbiji,koje j tražio Šabić, klupko bi se odmotalo i Vlada bi pala istog momenta…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.