Vlada: Oštriji inspekcijski nadzor tržnih centara, gradskog prevoza i ugostiteljskih objekata

Ostavite komentar


  1. Ne samo to bi trebalo da se KONTROLISE Komunalnoj javite problem upisu i nista zalosno ja bila u Srbiju prva koja je platila kaznu za busenje bunara i 3 roszpije komsije prijavili a da kod jednog koji je pored mene 2 koraka dimnjak on lozi u vikendici zivi a prljavi misevi ja uopste dima nebi smela uzdisati a nocu na to ustajem da se gusim zbog tromba i mutaciju. Nema zakon za koji lose prave i kucni pritvor a drugog isto milicija nosi samo postenima ima zakon sramota u Subotici.

  2. Propisane mere se ni do sada nisu sprovodile a sada smo se kao osvestili, idi begaj, vazno je pricati idu izbori nece nista da urade, a narod uziva u Rijaliti na svim nivoima, bilo bi bolje da se spreme i oni, mislim naroda za izbore, Ziveli

  3. Ništa od toga, nered je svuda, u Somboru niko ali baš niko ne poštuje mere. Inspekcija postoji samo za pristojne građane koji inače poštuju Zakon i propise ako se slučajno retko zateknu u kršenju mera.

  4. Da li će se kontrolisati provetravanje autobusa na okretnicama krajnjih stanica? Već je i 1/3 šofera gradskog saobraćajnog obolela, a još uvek ne provetravaju autobuse. U autobusima skoro niko ne nosi masku pravilno, pa ni šoferi autobusa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.