Vlada prikriva "osetljive" dokumente

Izmenom Uredbe o kancelarijskom poslovanju organa državne uprave uvedena nova klasifikacija tajnosti podataka

Ostavite komentar


  1. Srbija treba sva dokumenta da skloni i ne dozvoli neprijateljima, SAD – NATO mafiji i zlocincima, da do njih dodju. Vreme je da se Srbija oslobodi okupatora i ubica srpske dece, SAD-NATO fasista i njihovih medija, kao sto je "Danas"

  2. Gospodine rodoljube kakva srcanost. Sta pa to mi imamo pa treba da se krije. Ovde se naprednjacki politicari bore da sakriju kolko drpaju ovaj narod koji placa svoje racune i poreze. Oni su mi jasni, al mi niste Vi jasni. Sigurno ceo svoj vek radite, grbacite za takse, prireze, poreze… sve sto ide u tu zajednicku torbu zvanu budzet. I umesto da zahtevate da znate gde ta Vasa muka ide i gde se trosi, Vi se borite za njihovu ladovinu pod imenom "sluzbeno". Ili ste rodoljube Vi placenik, jer Vas ocigledno to ne dotice. Vazno je da se tkz. dokumenta sakriju.Znate gospodin novi premijer jeste pisao i citao Ekspoze, al kao premijer predhodne vlade nije odradio Zavrsni racun budzeta R.Srbije za 2016 godinu, a sad je avgust mesec. Ceka da udari oznaku "sluzbeno".

  3. tehnicku gresku sam napravila: Zavrsni racun budzeta R.Srbije za 2015 godinu, a sad je avgust mesec. Ceka da udari oznaku "sluzbeno".

  4. Pa pošto IMAMO,,VLADU KONTINUITETA,, u Čijim se Redovima na Ministarkim,,eadnim,, mestima NAŠAO I JEDAN OSVEDOČENI,,ČUVAR,, DRŽAVNE TAJNE,, ,,DR KNEŽEVIĆ,I DESET PUTA VEĆOM DOZOM AFLATOKSINA,, koje su Garancije na KOJE ĆE SVE TO,,NapreDNO,,PODELJENE,,RESORE,DA SE,,PRIMENJUJE..Ili SMO,,ZABORAVILI,,KO JE CAPO DI TUTTI,A OMERTA,,MANTRA,,IZABRANIMA,,.,

Ostavite komentar


Društvo

Kako se 1. maj obeležavao u Jugoslaviji, a kako se proslavlja danas? 10

Kako se 1. maj obeležavao u Jugoslaviji, a kako se proslavlja danas?

Od raspada Jugoslavije i pada socijalizma u Srbiji proslavljanje Prvog maja dobilo je potpuno drugačiju konotaciju. Danas ljudi Dan radnika vezuju za celodnevno slavlje, uz roštilj i alkohol, pa uglavnom ni ne znaju šta ovaj praznik obeležava i zašto se slavi, iako su prava radnika trenutno gotovo nepostojeća.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.