Vladan Kuzmanović: Stručni kritičar linija metroa

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Ovaj tekst me je oduševio. Nisam znao da je dekan građevinskog fakulteta, ustvari pravi čovek za ministra građevine. Poznaje materiju i od njega ovi gelipteri iz vlasti treba da uče.

  2. Veoma ga dobro poznajem i mislim da je u tekstu naveden samo deo njegovih kvaliteta. Pravi sledbenik, i prema svemu sudeći nalednik, akademiika i predsednika SANU dr Hajdina.

  3. Salje mi poruku drugar koji je zavrsio gradjevinski ove godine..kaze video sam tvoj komentar po pitanju ovoga na nekoj drustvenoj mrezi, od svih profesora i svega za dekana se zna da je jedan od najvecih strucnjaka u Srbiji, kaze covek bukvalno drzi u malom prstu sve i veoma je postovan od strane studenata.. trebalo bi proveriti zasto Saobracajni faks podrzava ovo ka Makisu?!

  4. Ma koja struka parole su vazne, narod placa i placa a tek ce da placa . Kada vide da nije dobro okrenuce kao I ploce na Trgu.

  5. Mozemo da se ponosimo sto imamo ljude i strucnjake kao sto je cenjeni profesor Kuzmanovic! Samo se bojim onih koji to ne znaju da cene, a ima ih mnogo na mestima gde se odlucuje o najbitnijim stvarima iz oblasti za koje je on strucan.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.