Šta piše u Predlogu zakona o poreklu imovine i posebnom porezu?

Ostavite komentar


  1. Očito je da je ovaj zakon pravljen za „naivne“. Onaj što ima tetku u Kanadi i mnogo njih iz vrha nisu ni malo naivni. Kada bude „utvrđeno“ koliko Maja (predsednica skupštine) ima nepokretnosti u NS,verovatno će vaskrsnuti i njen nekakav teča iz Kanade. Gospoda je keš sklonila u inostranstvo gde nikada nema zime (ukoliko im se ne nakače FBI,DEA..).
    Svi su se „bakarisali“ od prvog čoveka ,preko ministara,državnih sekretara, svih njihovih švalerki,pa do predsednika opština i njihovih konkubina. Biće to po svakoj prilici pojeo vuk magarca.

  2. Prestanite sa obmanama! Ako nemate volje i znanja da sustinski promenite pravni sistem tako da je impregniran od korupcije i zloupotrebe, dzaba svaki zakon koji predlazete. Al sta vredi.. imamo Istinskog diktatora za predsednika kome to naravno nikako ne bi odgovaralo, a i mnogo drugih mesta u vladi je popunjeno sa svakojakim bilmezima. Ljudi probudite se i cistite krmelj iz ociju koji nam lopatama bacaju u lice

  3. Tresla se Gora rodio se Miš
    To je probo i Broz i naredio da se piše pismo,a Narod jasno odgovorio- Druže Tito,piši drugo pismo,jer Ti ovo razumeli nismo.
    Ovde može samo da nadrlja onaj čiji ker bez pedigrea,skoči na kerušu koja ima pedigre ,a keruša vlasnik neke ,,gospode,,

    1. Za početak je i to dovoljno… neka „nastradaju“ šverceri, narko dileri bez dinara zvaničnog prihoda a sa vozilima od 100 000 evra i stanovima od par stotina hiljada, neka nastradaju pevaljke i prostitutke, neka nastradaju nakupci i preprodavci koji nikad ni firmu nisu registrovali, porez ne plaćaju a prolaze im milioni preko ruke… za početak dovoljno… a ima ih na hiljade i hiljade!

  4. Od kako znamo za sebe uvek se na ovim prostorima o Zakonu o poreklu imovine raspravljalo.Pa i za vreme Tita .Ovde u Zakonu ,,fali,, ko je Stane Dolanac.Taj Satne je jasno proširio pojam Radničke klase kada je rekao- Svi koji žive od svoga rada su radnici i svi pripadaju radničkoj klasi.Ne ulazeći u priču- kojeg rada?? I danas je tako.Sve su to ,,ljudi,, zaradili svojim radom.I nikome ništa sa neba nije palo.Sve je stvoreno radom.

Ostavite komentar


Vladavina prava

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije 10

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije

Pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu održano je ročište po tužbi Udruženja roditelja dece sa autizmom, „Svoj svet “ iz Novog Sada protiv Fondacije „Budi human – Aleksandar Šapić“ zbog toga što je jednostrano, bez ikakvog obrazloženja i obaveštenja, prekinulo sve humanitarne akcije čiji su korisnici bili udruženja građana i ustanove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.