Mediji slobodni samo na papiru

Predstavljen NUNS-ov alternativni izveštaj o sprovođenju Akcionog plana za pregovaračko poglavlje 23

Ostavite komentar


  1. List Danas je jedina novina u Srbiji,gde svaki citalac moze da da posalje- nemora da se objavi- ali moze da se posalje komentar i da gradjanin da svoje misljenje.Politika,Vecernje novosti isl to nema sanse.To je zalosna istina

  2. Mozete li da napravite Neko istrazivanje u Nemackoj Francuskoj, Holandiji? Koliko se postuju medijske slobode kod njih?

Ostavite komentar


Vladavina prava

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije 7

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije

Pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu održano je ročište po tužbi Udruženja roditelja dece sa autizmom, „Svoj svet “ iz Novog Sada protiv Fondacije „Budi human – Aleksandar Šapić“ zbog toga što je jednostrano, bez ikakvog obrazloženja i obaveštenja, prekinulo sve humanitarne akcije čiji su korisnici bili udruženja građana i ustanove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.