Vučićevo hvalisanje namenjeno „ušima“ Evropske unije

Sagovornici Danasa o tvrdnjama predsednika Srbije da je u poslednje vreme "mnogo urađeno" u domenu vladavine prava

Ostavite komentar


  1. EU zaista radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države. Srbija se cela razvija i gradi, hvala našem predsedniku Vučiću an svemu što činite sve da građani Srbije žive bolje. Nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu i njene građane.

  2. Naravno da nije dovoljno učinjeno kad su Đilas i Marinika još van domašaja zakona, jedan zbog sumnjivo zarađenog novca, a druga zbog klevetanja. U suprotnom, dotični bi se branili „političkim progonom“. Dakle, opozicija koči napredak i stvara PAT poziciju.

  3. najbitnije je to što su srblji pod upravom AV-a
    pozitivni!
    mislim prvi u evropi oboleli od korone!

  4. @Pišonja @Ivana @Braćala zasluzeni sendvici za vredne sns botove. Jednog dana i krivicna odgovornost sto su mlatili praznu slamu za narodne pare. Sve dodje na svoje.

  5. Itekako se radi na ispunjavanju zahteva EU, kako bi se približili članstvu! Nema tu ništa sporno, ne vide to, samo oni koji ne žele da vide!

Ostavite komentar


Vladavina prava

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije 8

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije

Pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu održano je ročište po tužbi Udruženja roditelja dece sa autizmom, „Svoj svet “ iz Novog Sada protiv Fondacije „Budi human – Aleksandar Šapić“ zbog toga što je jednostrano, bez ikakvog obrazloženja i obaveštenja, prekinulo sve humanitarne akcije čiji su korisnici bili udruženja građana i ustanove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.