Vučićevo hvalisanje namenjeno „ušima“ Evropske unije

Sagovornici Danasa o tvrdnjama predsednika Srbije da je u poslednje vreme "mnogo urađeno" u domenu vladavine prava

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. EU zaista radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države. Srbija se cela razvija i gradi, hvala našem predsedniku Vučiću an svemu što činite sve da građani Srbije žive bolje. Nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu i njene građane.

  2. Naravno da nije dovoljno učinjeno kad su Đilas i Marinika još van domašaja zakona, jedan zbog sumnjivo zarađenog novca, a druga zbog klevetanja. U suprotnom, dotični bi se branili „političkim progonom“. Dakle, opozicija koči napredak i stvara PAT poziciju.

  3. najbitnije je to što su srblji pod upravom AV-a
    pozitivni!
    mislim prvi u evropi oboleli od korone!

  4. @Pišonja @Ivana @Braćala zasluzeni sendvici za vredne sns botove. Jednog dana i krivicna odgovornost sto su mlatili praznu slamu za narodne pare. Sve dodje na svoje.

  5. Itekako se radi na ispunjavanju zahteva EU, kako bi se približili članstvu! Nema tu ništa sporno, ne vide to, samo oni koji ne žele da vide!

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Vladavina prava

Naslovna strana

26. novembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.