Vladika Irinej: Patrijarhovo zdravlje je odlično

Portparol SPC negira medijske spekulacije o navodnom teškom zdravstvenom stanju patrijarha Irineja

Ostavite komentar


  1. Ma naravno. Eno svako jutro trči – sprema se za novogodišnji maraton! Ovaj priča u stilu vođe – sve je zlatno i bajno. A godine ne utiču na patrijarha – pre neki dan je izašao iz bolnice. Šta je onda radio na VMA – spremao se za kosmonauta?? Hajde da malo lažucka – ali ovaj laže kao ..a!!

  2. možda su „neki krugovi“ mislili na mentalno zdravlje (vremešnog) gospodina dobrojevića .

  3. Koga briga za zdravlje tog popine, pajaca i saborca diktatora u pljačkanju i izdaji zemlje ?
    Zbog tih lopova u crkvi moj dinar ni za sveću nećete više videti, a i crkve ću zaobilaziti u širokom krugu. Najnovijim primitivnim i ulizivačkim dodeljivanjem ordena mafijašima vučiću, dodiku, selakoviću, malom…ste iz crkve oterali većinu poštenog sveta. Prosto, narodu se gadi da vas popine izdajnike vide u njima.

  4. Zbog vašeg dobrog, naše duhovno i mentalno je u katastrofalnom stanju. Zbog Vas dvojce zabranio sam svakom sveštenom licu da mi uđe u kuću dok ste na čelu Srpske pravoslavne crkeve. Treba Vas bojkotovati kao i izbore jer ste uneli seme zla u pravoslavni srpski narod.

  5. E, ako preosvešteni Bulović tako kaže onda se mora verovati -makar na silu.

  6. I posle Partizani nisu valjali jel’ tako, pa evo vam ga sad patrijarh Irinej, tajkun, milioner i saveznik mafije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.