Vlado Georgiev ipak u Smederevu

Održan građanski protest

Ostavite komentar


  1. Bravo Vlado! Bravo smederevci! Dobro je što si zamolio političare da ne dolaze na ovaj skup, jer predstavlja građanski pròtest, protiv zabrana umetničkih i kulturnih događaja samo zato što autor iz nekih razloga ne odgovara trenutnoj političkoj vlasti. Dakle u Srbiji je sve politika. Ti si Vlado to osetio na najgrublji način. Zbog javno iskazane podrške predsedničkom kandidatu grupe (sve brojnije) građana Srbije Saši Jankoviću, kažnjen si otkazivanjem (rekao bih ZABRNOM) ranije ugovorenog koncerta u Smederevu, što je delo vladajuće koalicije. Građani SM su se organizovali i na skupu na Trgu, pre svega da pruže tebi podršku, a ja duboko vjerujem i podršku predsedničkom kandidatu, kojeg si i ti javno podržao SAŠI JANKOVIĆU. BRAVO SMEDEREVCI BRAVO VLADO!!!

  2. Podrška za sve koji su bili na skupu i naravno slobodu kulture.Voleo bih da nam neko kaže da li se možda pojavio neko iz gradskih struktura na trgu?Možda gradonačelnica lično ili gradski većnici?Lično ne verujem da slušaju ovu vrstu muzike ali bi time pokazali primerom da su za odvajanje politike od kulture.
    Sloboda

  3. Bilo je odlično, samo ne znam koliko je bitno da se pominje da je prisustvovao neki nebitni prodani predsednik kombi sindikata… bilo je tu mnogo viđenijih ljudi!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.