Vlasinskom jezeru neophodni su novac, dobri projekti i ljudi

Predeo izuzetnih odlika ne može da bude samo administrativna odluka Vlade Srbije

Ostavite komentar


  1. Sve pohvale za ovu pricu o Vlasinskom jezeru.Ovo je prica koja se prica vise.od 50 godina.Zbog ovakvih prica nema ljudi na Vlasini.Dali je moguce da se I dalje plasirau ovakve price.Od kada turisticka organnizacija gradi puteve,cisti.sneg,izgleda da samo u Surdulici nepostoje mesne zajednice.Vreme je da posle toliko godina Opstina Surdulica uradi makar jedan objekat,,a ne da.ceka na republiku.Izgleda da je mnogo lepse kada Vlasina gradi.Surdulicu I podize.standard pojedinaca.Kreni brate Toncev podrzacemo te kao I.dosada ali stvarno uradi nesto

  2. Sve je to tacno,ali Vlasina propada,nema ciscenja smeca kao ranije,nema kosenja staza,jednostavno turizam je ispod svakog nivoa,a i pored sira i borovnice,Vlasinski med je medju najkvalitetnijim…vecernje setnje bez bateriske lampe i hodanje kolovozom je postalo obavezno….

  3. Dajte molim Vas,kakvo uređenje seoskih puteva! Dali znate da i leti su Vam potrebne krave da vam uzvuku vozilo iz blata kada idete u mahali Gadzini. Da ne pričamo kada padne sneg, potreban vam je helikopter da dodjete do vikendice. Lokalna samouprava revnosna je samo prema nametima gradjanima, dok svoje obaveze ne ispunjavaju. Veliko razočarenje što sam napravio vikendicu na Vlasini.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.