Vlasnici kompanije Galens tužili ekologe koji se bore za zaštitu Fruške gore

Članova Pokreta „Odbranimo šume Fruške gore“ i Udruženja „Fruškać“ dobili tužbe za narušeni poslovni ugled i nanetu duševnu bol

Ostavite komentar


  1. Kadija te tuzi ,kadija ti sudi…..Pa ovo ima samo u Srbiji.Narodno nije vise nista.Napad je najbolja odbrana.

  2. SNS veza….kao i sve što je u ovoj državi vezano za upropašćavanje i korupciju!

  3. Gde nadjes poljoprivredno zemljište, ti zgradu Galense, posadi. Podrska za ekologe, ne dajte se zastrasiti.

  4. Strasno, uzasno! Udruzenje Fruskać pratim godinama i njihov jedini cilj je ocuvanje i dobrobit Fruske Gore za sve gradjane i posetioce. Galens koji je nekada bio pri DS-u (nekadasnji vlasnici Juzne Backe koja im je oduzeta) a sada se uzdigao zahvaljujuci SNS vlasti i bezkrupulozno gradi gde god stigne takodje pratim i sokirana sam njihovim brzim usponom nakon kraha DS-a. Tuzno je da su im dozvolili da naprave onu grozotu od hotela na Jahorini, ali mi smo valjda uredjenija drzava od BiH i zasto bi im dali da grade takve strahote na Fruskoj Gori. Gradjani se moraju probuduti i pridruziti se protestima pod hitno!

  5. Nažalost Cela Gruška se uništava, nikad lakše doći do dozvola za gradnju. Grade vile i automobila sve više uništiše vazduha, šumu. Strašno šta nam rade moćnici sa dubokim želim.

  6. Moramo da svi damo podrsku ovim ljudima koji se bore za opste dobro u proteste protiv Rio Tinta ubaciti i ovu bratiju…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.