Vlast koristi ekstremiste da ućutka kritičare

Policija u Novom Sadu zabranila marširanje desničara, ali ne i "antikomunistički skup" na kojem je odala poštu kvislingu Milanu Nediću

Ostavite komentar


  1. U ovom clanku Dusko Radosavljevic je optuzio Milana Nedica da je „bio pacifikator oslobodilačkih težnji srpskog naroda u Drugom svetskom ratu da se oslobodi.“

    To je tacno. Obzirom da su Nemci streljali 100 Srba za svakog ubijenog Nemca, Nedic je bio protivnik oruzanog otpora.

    1. “ Nedic je bio protivnik oruzanog otpora“. Znači pristalica težnji Rajha i naciNemačke= i z d a j n i k. Ne lupetajte .

  2. Ako može da se održi politički skup prilikom otvaranja smomenika Stefanu Nemanji(strogo kontrolisano pisustvo i prilaz skupu) u vreme zabrane,zašto ne bi mogli da se organizuju i druge vrste „političkih“ skupova?Razmislite o tome ,sociološki,ne partijski,šta je to što te ljude, posle osamdeset godina, okuplja oko Draže,Đurišića,Nedića.Ljotića,Kalabića,Dangića,Dragiše Vasića….i traje.Da li je laž o njima partijskih istoričara,preki sudovi,propaganda,neosnovane optužbe,pljačka imovine,montirani procesi,prikrivanje činjenica i isstine,zamena događaja,prerušavanja partizana u četnike i pravljenje zverstava…..Istina kad tad izađe na svetlo dana.

    1. Nedic i Draza su cuvali narod….a komunjare su zrtvovali narod, pre svega Srbe

  3. Bolest uhvatila maha,slave se rodjendani fashista i ubica! A crkva na kojoj je strani da se izjasni,da bi narmalan narod mogao da se opredeli?

  4. Posledica neodgovornog roditeljstva i siromasva, a devedesete smo toliko nedavno proziveli.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.