Vlast prijavi jednu smrt od korone, sakrije tri

Nakon tvrdnji britanskog Ekonomista da je Srbija na petom mestu po "višku smrtnosti", sagovornici Danasa ističu da je od kovida kod nas umrlo više od 20.000 ljudi

Ostavite komentar


  1. Zašto stvarate paniku bez potrebe?
    Zašto ja pišem išta kad mi ni jedan komentar ne objavljujete?

  2. Baš je Ekonomist otkrio rupu u saksiji. Pa narod u Srbiji to odavno zna, ali osim DANASA niko da se usudi da napiše ISTINU i indirektno potvrdi priče u čaršiji!

  3. Aj ne lazite.I vi kao i doktori ste placeni ili naterani da nas lazete.Utvrdice se to jednog dana,a sta onda?

  4. Svaka misleća osoba u Srbiji je znala da radikali lažu u vezi broja preminulih od Covida. Problem što su misleće osobe retkost i Srbiji

  5. Baš me zanima kako znate da je od corone kad se ne rade obdukcije? To jest zabranila je SZO, i to me interesuje zašto? Šta se krije iza svega? Da neće da se dozna pravai uzrok cobida ako se budu radile obdukcije?

  6. Naravno da imamo visak smrtnosti kad ne mozemo normalno da se lečimo pa ljudi umiru od drugih bolesti. To su objavile i engleske novine za njih samo što se to odmah okrene da je visak od korone. Laži i samo laži gde god se okreneš kad će jednom biti neka istina.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.