Vlast smenjuje Rebića po oprobanom receptu

Optužbe na račun direktora policije vrlo slične onima iz 2014. godine kada je sklonjeno pet načelnika policijskih uprava

Ostavite komentar


  1. Trebao je biti smenjen jos pre par godina kad je na naplatnoj rampi kod Nisa izjavio da su kazne za prekoracenje prosecne brzine na autoputu iskljucivo namenjene za domace vozace.

  2. Ta plantaza jeste projekat brace Vucic,a taj biznismen sa kosova je Zelja,a biznis mu je prevozenje nafte sa kosova u Srbiju! Ujedno je isti taj Zelja glavni ‘tabac’ ,koji resava probleme vezane za.ne-glasanje za ‘ortaka’ ,a zaduzen je i za sve ostale…!!!A u poligraf cu da verujem kada bar 5 tajnih sluzbi(ne iz srbije) kao sto su CIA,FBI,FSB,MSS,MI6 i slicne obave javno testiranje na centralnom trgu,gde ce gradjani moci da ponesu motke,pa ako su nevini nemaju za sta da se brinu,ali ako nisu nece da ih spasi ni Sveti Petar ,pa sve da sidje sa neba i moli da im oprostimo!!!

  3. Da se ne zaboravi, bio smenjen ili ne, Rebić mora kad-tad da odgovora zbog ponašanja policije na demonstracijama jula 2020 godine.

  4. “Ne znam”,” ne secam se” jer se tako prolazi poligraf?, Jer to poruka za buduce … i prošle ?

  5. Smena Rebica je uvod u hapšenje Stefanovića koje će se desiti neposredno pred izbore .Stefanović je kapitalac u Vucicevom izbornom procesu .

  6. Rebić se spasao ovom smenom, jer mogao je d azavrši kao Rade Marković, na robiji. Rebić je tukao svoj narod po Beogradu, družio se sa mafijašima na stadionima, priohvatio je da bude direktor iako je svestan da nema kapacitet za to, pa sada sve svaljuju na njega. Spasen si Rebiću.

  7. Rebić je jedan od najškolovanihih policajaca u Srbiji,ali je stalno zauzimao „mekan“ stav i još ranije na TV u SAT emisijama! Ne može on sam protiv krimogenih političara,povezanim sa najokorelijim kriminalcima! Kad padne „vlast“ biće dobar svedok,za svo ovo vreme užasa i bezobrazluka!

  8. Rebic ce verovatno u zasluznu penzije a Tako I treba. Mi treba da shvatimo, jedan I jedino covek Koji je naj odgovorniji on zamenjuje sve insistucije,minister I ostali personal. Dok je njega Tako ce biti? Ja na svojoj kozi to osecam. Penzije nikad vece kao sad.Veci mi je radni staz nego penzija? Kako vreme prolazi Nama sve gore.nasraje vreme FEUDALIZMA!

  9. Zna on posao, sigurno. Ali naučio da sluša da se povinuje, a služba je takva. Jedino kada bi ga izbacili ne znam da li bi i tada reagovao.
    Očigledno da je žrtveno jagnje ili kolateralna šteta.

  10. Ne znam da li je Rebić jedan od najškolovanijih kadrova u srpskoj policiji ali sigurno znam da je na mesto direktora policije zalutao!Gospodin sem poniznosti i poslušnosti,nema ama baš ni jedan drugi kvalitet za mesto direktora policije.

Ostavite komentar


Društvo

Uručene gradske nagrade Beograda "Despot Stefan Lazarević" 9

Uručene gradske nagrade Beograda „Despot Stefan Lazarević“

Nagrade Grada Beograda "Despot Stefan Lazarević" uručene su danas u Sskupštini Grada pojedincima koji su u prethodnoj godini izuzetno unapredili kulturni, naučni, privredni i sportski život u Beogradu, a uručene su i gradske nagrade za stvaralaštvo mladih i nagrada "Svetislav Stojanović".

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.