Voditeljka RTS-a nameštala pitanja Dačiću

Kako je razgovor u pauzi intervjua predsednika Skupštine Srbije i novinarke razobličio propagandni mehanizam takozvanog Javnog servisa

Ostavite komentar


  1. Neće Bajatovića, jer je iz njegove partije, ali mu ne može ništa, jer Bajatović ima leđa koja ovaj ne može da preskoči, a ne može ni da mu viri u novčanik. Mali kratkonogi janjevac, kojeg se uvek nekako baš pred izbore ničim izazvan, „seti“ onaj Jurić, ali ne sme da mu kaže ime. Tako mu kazato (naređeno).Ali, fala Bogu, ima ih koji imaju soli u glavi, pa znaju o kome je reč.Bajatović je za ovog kratkonošca gromada, ma šta mislili o njemu.

    1. Kada su Bujoševića postavili za direktora sve je bilo profesionalno i objektivno u RTS-u, a sada im ne odgovara. Tako će i snsovci kad zglajznu da se žale da kod novih nema objektivnosti i profesionalizma. U Srbiji ništa novo, samo se jahači menjaju.

  2. Ovo je bruka i sramota ali i dobar primer da se pokaže pravo lice RTS-a koji očito nije javni servis jer definitivno radi isključivo u funkciji održavanja na vlasti postojećeg režima. Nema tu profesionalizma ni morala. A građani nemaju pravo da znaju sve već imaju obavezu da finansiraju njihov RTS. Proći će i ovo, treba samo beležiti i pamtiti!

  3. I pored svega čini mi se da je ovo pokušaj “nameštanja“ Dačića raznim mečkama i njihovim rupama. Vidi se po njemu da zna o čemu se radi, a da voditeljka ne zna o čemu se radi. Ona zna šta zna i misli to je to.

  4. Pa ova sema sa pitanjima nije nista novo kod nas i uvek ce biti toga.Da nije zalosno,bilo bih smesno

  5. Bojana Lekić kao tada cenjena novinarka B92 je od B.Karića primila pozamašnu novčanu nagradu.Posle toga je u emisiji uživo zaplakala pravdajući se da je primila „prljavi“ Karićev novac zbog roditelja koji se eto voze gradskim prevozom.E sad ona procenjuje da je duboko nemoralni čin Nade Gogić samo neprofesionalizam.Obaveza pravih istraživačkih novinara je da se drže istine I samo istine.Zbog toga ne verujem da će ovaj komentar biti objavljen.

  6. Nije fer da samo Nada Gogic ispadne kolateralna steta, jer ovo nije nista u odnosu na to koliko se novinari spustaju nisko,

  7. uopste ne bitno dali je slucajno ili namerno ovo procurelo, cinjenica da je to receno i pokazuje, kakav smo mi propalitet od drzave!

  8. Nadamo se sledecim izborima da ovu bagru konacno osudimo I uhapsimo..
    6 OKTOBAR

  9. Imam utisak da se u rts nekome budi savest pa pravi slucajno namerne greske…opet repriza otpisanih…malo simbolike u ovoj fabrici lazi…

  10. Dotakla je dno se grupa. Ako ima obraza nikada vise ne bi smela da se pojavi ni na jednoj tv. Znala je Nada Gogic da spocitava greske najmanje i gotovo zanemarljiv svojim kolegama da bi na kraju usla u profesionalne i moralnu kaljugu gde joj je i meso. Bruka za ono malo sto je od profesije ostalo. Poklisara Vuciceva i Daciceva i nista visr

  11. Veoma moguće da je sve iscenirano u svrhu novog dodvoravanja Dačića Vučiću.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.