Vojni sindikat pita gde su ručne bombe iz skladišta Vojske Srbije

Ostavite komentar


  1. Evo odgovora zašto je Vojni sindikat Srbije i njegov predsednik Novica Antić višak u Ministarstvu odbrane Srbije. Borbu protiv kriminala i urusavanja Vojske proglasise protivzakonitom. Tamo ima mesta samo za dezertere i muljatore

  2. I posle se cude zasto sve vise ljudi ne smatra vojsku vojskom naroda i drzave Srbije vec paravojskom kartela na vlasti.

  3. Gato Matka:
    ,, Да појасним пошто знам да треба:
    Нама је насилно затворено 80% касарни, свака та касарна је имала огромне магацине са оружијем, тог оружија више нема, питам вас где је оно ????? То су хиљаде тона оружија. Већина вас је насела на причу о топљењу наших тенкова, питам вас опет, ко је луд да топи тенкове који су готов производ и претвара их поново у основну сировину челик, чиме се тај производ своди на 05% своје вредности коју има као тенк ???? Кад су тенкови одлична и скупа роба, која се час посла продаје. Застарело оружије не постоји, то је исто прича за малу децу, чиста лаж за непрофесионални народ.

    Да појасним још: Наше оружије су са Нишког војног аеродрома Амерички ”Херкулеси” развозили Џихадистима на све могуће тачке планете где је требало, оружије се појављивало код Џихадиста у Сирији, због чега се Асад љутио на нас, дали је неко од вас продавао оружије Џихадистима да би се Асад љутио на нас, ко је продавао оружије ??? Оружије је закопано у неким нашим државним њивама, у нашим шумама, на тачкама где су саграђени центри за прихват Миграната – у преводу Џихадиста, то закопано оружије чека Џихадисте који тек треба да дођу, и ове који су ту. Тачке тих центара су уз границе са суседним државама, са друге стране истих тих граница су исти ти такви центри. Тачке на којима се налазе ти центри, су на војно стратешким местима лаког и брзог војног продора, налазе се искључиво на нашим вековним војностратешким тачкама са којих смо вековима бранили Србију, налазе се ту како би нас овог пута онемогућили да је са њих бранимо.“

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.