Vojni sindikat poziva Vulina na TV duel

Ostavite komentar


      1. omajgad:Znaš li ti gospodine da je ta vojska uživala sve blagodeti bivše države.Imali su dobre plate, dobijali su odmah stanove, imali posebnu zdravstvenu zaštitu na VMA, pored kojegsu obični građani mogli samo da prođu, koristili godišnje odmore koji su uh jefrinije koštali nego kada su kod kuće i kada im je se ukazala prilika da to sve opravdaju oni su sve uprskali.Dozvolili su da nam se država raspadne. Ovaj vojni sindikat bi da te blagodeti i dalje uživa. E toga više nema. Vojska mora da deli sudbinu svih građana.

        1. Ova vojska deli sudbinu svih gradjana,ponizeni naterani da raportiraju najgorima medju nama. VMA je vojno medicinska, stanove nisu tek tako i ne svi dobijali, da se nelazemo. Sindikat trazi da bude saslusan,posto se inace sve omalozava i zataskava. Licno misljenje je da to nista nebi doprinelo,tako da sindikat zeli samo pokazati da se necime bavi. Javna debata jedino na ulici uspeva,jer ulica i vlada!!! SSSS

        2. @Inženjer
          Razumljivo je da botovi nemaju odgovor na ono što je tema – zloupotrebe, kriminalne radnje i korupcija na koje ukazuje VSS.

    1. Sanja:Oni samo čuvaju svoje dobre plate, a vojska im je u drugom planu.

      1. Vidite, bas suprotno. Oni su plate dobili i da „cuvaju svoje dobre plate“ ne bi bilo nikakve reakcije. Pare su legle, pa da li od M. odbrane ili nekog drugog – nije im bitno. Ali, posto su se oglasili, ocigledno je da im je ipak stalo do te vojske koja je, kao sto su naveli – u nikad gorem stanju.

  1. Nije mi logicno da Vulin koji nije sluzio vojni rok bude postavljen na tako vaznu funkciji za Srbiju.Na zalost nije jedini koji sedi u udobnoj fotelji i obavlja vlo vaznu funkciju koju po svojim sposobnostima ne zasluzuje.U Srbiji je na zalost sve moguce jer garnituri koja cini vlast na celu sa Vucicem nisu bitne sposobnosti nego je najbitnija partijska pripadnost.

    1. Ima li bilo kakve logike u ovoj zemlji: (u)pravnik države koji se u sve razume (od građevine, preko ekonomije do ginekologije itd.), keramičar na čelu obaveštajne službe, lažni doktor nečega na čelu policije, čovek upitne psihe na čelu vojske, lažni mizogini doktor nečega kao ministar finasija, menadžerka nečega na čelu Vlade… svi od reda sa opranim biografijama, sumnjivim obrazovanjem, bez i jednog dana radnog staža na nekom normalnom poslu.

    2. Ministar vojske FR. JE ZENA koja nije sluzila vojsku i niko joj to ne prebacuje.Hvatate se za gluposti.

  2. Otpriluke ovako može izgledati taj TV duel;
    – Druže Vuline, jeste li vi završili vojsku, i zašto niste?!
    Pa druže vojnik, kako svi mi znamo i kako je veç rekao predsednik Vučić, nema razgovora sa Prištinom dok ne ukinu taksu.
    -Ok, a kako je moguće da vi bez ijednog jedinog znanja o vojsci, ili bilo čemu u životu, postanete ministar odbrane?
    Ja sam već objasnio to a vi što ne slušate, niko vam nije kriv.
    – Druže Vuline, kako je moguče da vi idete 22 puta u Kanadu, kod ženine tetke i pozajmite novac??
    Ja sam objasnio jednom; ja imam i svoje tetke, alo ona sa ženine strane mi je draža, i zato je puno posečujem. Uhhhh, koju pitu pravi…
    itd itd

    1. Да, и ја бих се смео кладити какав ће одговор на постављена питања дати Вучић и његови јастребови. Они су то научили напамет. Ех, Шојићу како их добро едукова.

      1. Лекар који је оптуживан да је члан земунског клана је после атентата на Ђинђића побегао у Канаду, не у Русију.

  3. U Srbiji je sve laž,laganje i lagarija.Srbija odavno živi u virtuelnoj stvarnosti i to samo ne vidi onaj ko je slep ili je bot što mu dođe otprilike isto.
    To „tetino tetinče“ i pare iz Kanade,pa to ni pas sa maslom nebi progutao,iskreno se nadam da će jednog dana „tetino tetinče“ sve to morati da objasni potnko. Neće smeti fukara da izađe na „crtu“(ne mislim na onu crtu već na ovu crtu) vojnom sindikatu,jer je istina ono što sindikat tvrdi.
    Kada se otima ne pita se dali su to deca,odojčad i omladina ili je neko drugi,a oteto je uvek prokleto.

  4. Nije meni problem sto je ovaj tip na celu Vojske. Prava sramota je gomila postrojenih , mutavih i ponizenih, komandanata svih rodova Vojske . Ti kao slavni generali, pukovnici, admirali, hej, svi do jednog su savili kicme, podvili repove, uvukli su mu se otraga, bre!!! Gde je tu vojnicka cast, obraz, hrabrost i principijelnost? Cemu silno ordenje, viteski ponos i muskost? Zar ce takvi da se nazovu srskim casnim vojnicima, dostojanstvenim i moralnim primerima da sluze ostalim podredjenim, vojnicima, nasim sinovima?! Ah, bre, gde ovo vode zemlju?!

  5. Ovaj Ministar je nabavio najsavremenije Vazduplohove, malo rabljene, ali su zato razradjeni… Oni lete levo i desno i gore i dole….Sleću na najsavremenije Aerodrumove kojima se ostatak civilizovanog sveta divi, samo malo čudno to pokazuju…. Sada smo napravili krupne korake od nekoliko svemirskih godina na putu….. Malo sam zbunjen po pitanju puta po kojem idemo…. Ali nema veze, bitno je da Predsednik zna, pa se ja ne brinem puno za neizvesnu budućnost…. Ah, da…. I treba jedno dva~jes godina da se ispravi ono što je predhodna vlas~ upropastila….

  6. Na zalost nema vise casnih oficira u tzv. Vojsci Srbije poput Stepe, Misica, Putnika, Bojovica i da ne nabrajam bilo ih je
    mnogo.
    Apis je sa grupom oficira 1903 izvrsio vojni puc pa su u Majskom prevratu zbacili diktatore kralja Aleksandra Obrenovica i Dragu Masin sa vlasti.
    E pa oni su bili male mace za ovog Vucica LOPURDE , KRIMINALCA, LAZOVA, DIKTATORA I IZDAJNIKA kakav nije vidjen u novijoj istoriji
    Srbije
    Nadam se da ce situacija u drustvu iznedriti nekog novog Apisa, a to nam je danas potrebno kao hleb nasusni, da zluzi za primer ovim gnusnim politicarima i da najzad shvate sad pa i za ubuduce da su oni samo servis gradjana i da narod niko ne moze da pobedi.

  7. Kada bi imao mu*a! Tako je vagi*a kupila i stan sa tetkinim parama iz Kanade… Nego da je je vojska bar jednom neposlusna kada vagi*a dodje da vrsi smotru, odmah bi ga smenili!

  8. Blizi vam se kraj,i tebi i tvom smrdljivom fuhreru.{Platicete za sve!

  9. Francuska vojska nema sindikat a MINISTAR je zena kojoj nikada niko nije prebacio da nije sluzila vojsku, i niko je nije pozvao na tv duel.LJudi koji najvise dobijaju od drzave naj vise i rade protiv drzave.Skolivani,hranjeni i oblaceni od drzave,dobijaju novac zato sto nemaju stan,dobijaju subvenciju za skolovanje dece…Znate kada ce Francuska zidati stanove i dozvoliti vojsci da ih kupi 50% ispod trzistne cene?NIKADA.Odabrali su vojsku,sta su mislili da ce ziveti ko bubreg u loju?Proslo je vreme socijalizma kada su u drzavi bili glavni.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.