Vojvodić: Od 1.700 škola u Srbiji samo pedesetak dobilo domen edu.rs

Tribina "Obrazovanje u doba korone - ko piše programe?", u organizaciji nevladine organizacije Društvo za održivu budućnost - Koraci i Filozofskog fakulteta

Ostavite komentar


  1. Mom detetu u 8. razredu od početka ove školske god. promenjena 3 nastavnika. Prve ocene jedinice, dvojke i trojke pretežno. Svake nedelje drugi raspored časova, a časovi skraćeni i nastava 2 puta nedeljno. Užas, bolje da su online radili sve vreme nego ovako. Deca zbunjena i ubijena u pojam…

    1. U uslovima kada je čas 30 minuta,nastava pola u školi ,pola online ne može mnogo da se postigne.Ne može drugačije nego da deca mnogo više rade.Pošto ne možete da promenite sistem,podstičite dete da što više uči.Detetu je i potrebno to znanje,nikom drugom.

    2. Vasa je duznost da obrazujete dete.
      Skola je tu da mu da smernice, ali sve sto je vazno i bitno, kao i Vi sto ste ucili, naucice od Vas i u kuci.
      Ako Vi za ucenje sa detetom nemate vremena i ocekujete da ga u skoli nauce kako da bude funkcionalna i pametna osoba, to se nece desiti.
      Dakle sa ili bez korone, Vi kao roditelj ste prvi koji treba dete da obrazuje i priblizi mu ljubav prema znanju. Deca su zbunjena i ubijena u pojam jer ih ni roditelji ne ohrabruju niti im objasnjavaju situaciju, sa njima ne rade i prepustaju viber porukama besmisla.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.