Vojvođanska banka skinula spornu Fejsbuk objavu i izvinila se

Ostavite komentar


  1. A u Americi su svi Amerikanci..samo u Srbiji ne sme nista veze da ima sa Srbima i niko od manjina ne postuje zemlju u kojoj zivi vec joj samo mane traze a prava koja imaju u Srbiji nigde u svetu nebi imali i opet im nista ne valja..Dosta bre vise kome treba da se izvinjavamo u sopstvenoj zemlji

Ostavite komentar


Društvo

potraga za devojčicom bor

Mesec dana od nestanka i ubistva devojčice iz Bora: Dokle je istraga stigla i šta je do sada urađeno?

Prošlo je tačno mesec dana od kada je nestala devojčica iz Bora, za koju se sumnja da je ubijena. U ovih mesec dana, slučaj je pratila velika zaineresovanost i uznemirenost javnosti. Iako je MUP angažovao sva svoja raspoloživa sredstva, rezultat istrage nije za pohvalu. Dvojica osumnjičenih za ubistvo devojčice jesu uhapšeni, ali sem priznanja jednog od njih u tužilaštvu, policija praktično ima vrlo malo dokaza.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.