Vozaču autobusa određen pritvor zbog nesreće u Zemunu

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Nek je nama Koluvija na slobodi, a klinci fasuju po 3 godine robije zbog sake trave. Ludilo je odrediti pritvor coveku od 72 godine koji ne moze da utice na svedoke, niti postoji realan strah od njegovog bekstva do sudjenja. Ako ga sud proglasi krivim i razreze mu zatvorsku kaznu neka ide u zatvor, ali pritvor je vise politicko pranje ruku gradskih vlasti koje ne mogu da pronadju dovoljno sofera, pa angazuju penzionere, kao i idiotska lokacija igralista bez zastitne bankine.

  2. Taj „nevini deka“ ne samo što je on trebao da bude zatvoren nego i vlasnik autobusa zajedno sa svima koji su znali da penzioner o 72 godine nebi smeo da upravlja autobusom. Ko je pažljivo gledao snimke vidi se da „deka“ beži sa mesta nesreće.
    A „baka“ Danica Drašković od 76 godina razlupala isti dan četiri automobila na Banovom brdu

  3. Posledica odlaska mladih u Nemacku. Toliko smo bedni da nas penzioneri voze. Taj je trebao u basti da bude ne u autobusu

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

26. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.