Vranje: Produžen rok za sufinansiranje mera energetske sanacije 1Foto: Dušan Pešić/Danas

Rok za podnošenje prijava za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova, koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnju solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode, produžen je do 10. avgusta. Za realizaciju ovog projekta Grad Vranje i Uprava za podsticanje i unapređenje energetske efikasnosti izdvajaju 17,3 miliona dinara.

Predmet sufinansiranja obuhvata zamenu spoljnih prozora i vrata na porodičnim kućama i stanovima, nabavku i instalaciju kotlova na biomasu, zamenu postojeće ili ugradnju nove cevne mreže, nabavku i ugradnju toplotnih pumpi, i nabavku i ugradnju solarnih kolektora.

Popunjeni, potpisani i odštampani prijavni obrazac u tri primerka (jedan original i dve kopije) i prateća dokumentacija dostavljaju se u zatvorenoj koverti sa naznakom: „Prijava na javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije, porodičnih kuća, stanova koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnje solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode – ne otvarati“, sa punom adresom pošiljaoca na poleđini koverte.

Prijave se predaju lično na šalteru broj 1 Gradske uprave grada Vranja, u Uslužnom centru ili preporučeno poštom na adresu: Gradska uprava grada Vranja, Kralja Milana broj 1, 17500 Vranje, Komisija za realizaciju mera energetske sanacije.

Za sve dodatne informacije i obaveštenja u vezi javnog poziva zainteresovani se mogu obratiti na telefon 017/402 381 i preko imejla [email protected].

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari