Vranje: Raspisan konkurs za upis dece u Predškolsku ustanovu "Naše dete" 1Foto: Dušan Pešić

Predškolska ustanova „Naše dete“ raspisala je konkurs za upis dece u celodnevni, poludnevni i pripremni predškolski program za radnu 2022/2023. godinu.

Zainteresovani roditelji prijavu za upis deteta u PU „Naše dete“ mogu podneti elektronskim putem na Portalu eUprava Srbije, i to u periodu od 4. do 20. maja, kao i na imejl komisije za upis – [email protected].

Za prijave podnete putem eUprave, sistem automatski pribavlja podatke iz Matične knjige rođenih i Centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja, tako da roditelji ne pribavljaju ova dokumenta, ali je potrebno da roditelji u elektronskoj prijavi daju saglasnost za pribavljanje ove dokumentacije.

Zahtev za upis deteta i spisak potrebne dokumentacije može se preuzeti i u Upravi PU „Naše dete“ (za celodnevni boravak), u vrtiću u kome žele da im dete boravi (za pripremni predškolski program u trajanju od četiri sata dnevno ili poludnevni boravak), ili na sajtu www.nasedetevr.rs.

Prijave na konkurs sa potpunom dokumentacijom, za celodnevni boravak, podnose se u sedištu Predškolske ustanove, u ulici Cara Dušana 22, sve do 20. maja, svakog radnog dana od osam do 15 časova.

Lista primljene i dece na čekanju biće istaknuta najkasnije do 12. juna.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari