Vranjska policija uhapsila još jedno lice u Bujanovcu zbog sumnje na nasilje u porodici 1Foto: bujanovac.rs

Muškara star 65 godina uhapšen je danas u Bujanovcu od strane pripadnika PU u Vranju zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilja u porodici i njemu je kako je saopšteno iz ovdašnje policije određeno četrdesetosmočasovno zadržavanje.

Kako se navodi u policijskom saopštenju dostavljenom dopisništvu Danasa u Vranju osumnjičeni je tokom jučerašnjeg dana došao u dvorište svog zeta starog dvadeset pet godina i pretio mu, očigledno nezadovoljan porodičnim statusom koji ima njegova kćerka.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz Krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu na saslušanje.

U skladu sa zakonskim normama osumnjičenom S.K. je određena „hitna mera prilaza i kontakta sa oštećenom osobom“, a sve u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici.

Ovo je novi slučaj vezan za nasilje u porodici nakon što je prošle nedelje u Vranju od napada supruga nožem  preminula jedna žena, a dvoje dece lakše povređeno.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari