Fitnes centar World Class pokrenuo je akciju „Vreme za mene“ u okviru koje će Novosađankama starijim od 25 godina koje većinu radnog vremena provode za računarom, pokloniti 30 dana fitnesa. Cilj akcije je da navedene sugrađanke kroz 30 dana besplatnog fitnesa aktiviraju svoje telo i time spreče posledice rada za računarom.


– Zbog obaveza na poslu i u kući žene često ne stignu da misle na sebe. Ovom akcijom želimo da ih podsetimo da vode računa o svom zdravlju i da konačno donesu odluku koju dugo odlažu: da odvoje vreme za sebe i aktiviraju svoje telo – rekla je Maja Popov, operativna menadžerka World Class fitnes centra. Ona dodaje da pre nego što krenu sa programom, svaka žena će dobiti ličnog trenera konsultanta, koji će na osnovu konstitucije, godina, tegoba i navika predložiti program fizičkih aktivnosti koji je najpodesniji za nju.

Zainteresovane Novosađanke starije od 25 godina koje većinu radnog vremena provode za računarom, treba da se jave na telefone World Classa: 422-218 u Bazaru ili na 21-00-217 na Limanu u Park City-u ili da dođu lično. Prijave traju do 6. jula, a moguće ih je izvršiti svakog radnog dana od 6.30 do 22.30, a vikendom od devet do 20 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari