Vrše pritisak na Crnog da da otkaz, preduzeće demantuje

Ostavite komentar


  1. Mediji bi trebalo da prate sva dešavanja oko Crnog, a javnost i nadležni organi treba čoveka da zaštite od kukavičkih pretnji huligana. Podrška hrabrom mladiću koji je osvetlao obraz prave Srbije.

  2. Bolje za tebe(Crnog)!Inače,ćemo te mobingovati do maksimuma.Valjevo je iznedrilo hrabre ljude,na čelu sa Aleksandrom Obradovićem iz Krušika!A,na drugoj strani imate valiki sns šljam.

  3. Treba osnovati jedan fond gde ćemo uplaćivati novac radi pomoći pojedincima koji su žrtve progona zbog svoje građanske hrabrosti.

  4. Lepo mu preko ambasade neke nađite posao u inostranstvu,isti taj posao može raditi i negde preko.Sačuvajte čoveka.Ovi su u grupama opasni a sudije njihove.

  5. Crni!!! Podrška..i ne pomišljaj da daš otkaz. To oni i hoće. Ti si junak o ovu bagru si samo ti zaustavio. Takvi mladići trebaju Srbiji. Angazuj pravog advokata i samo napred.

  6. Čovek heroj…I to nisu teske telesne nego lake povrede, nije vozac ostao invalid. Krivicni zakon tacno propisuje kakve posledice povreda mora da nosi da bi bila teska telesna. Zao mi je sto prolazi kroz to, ali ovo je cist primer hajke, gusenja sloboda i progona.

  7. Šta se zbilo sa gospodinom za upravljačem radne mašine?
    Nestade , ni reči o tome: ko je, šta je i pošto radni sat mašine i mašiniste?

  8. Oslobođenje od krivične odgovornosti postoji onda kada se ispuni bice krivičnog dela, ali nema krivice zbog nedostatka protivpravnosti dela, jer je on u krajnjoj nuždi, otklanjajuci opasnost po sebe i druge, koristio silu. Ako se dobro sećam predavanja na Pravnom. Ako ne, svakako advokati Cika Crnog znaju to bolje od mene, pa puna podrška svim borcima za slobodu Srbije!!!

  9. U znak solidarnosti i zahvalnosti
    Draganu Milovanoviću-CRNOM i
    Aleksandru Obradovicu-Krušik,
    hrabrim i odvažnim ljudima ove
    nesrećne zarobljene zemlje,
    moramo pomoći,tako što
    ćemo svi izaći na izbore i konačno
    se na pravi način obračunati sa bitangama!!!

  10. A sta bi bilo da je crnoga neko isprebijan a moglo je da bude 10 ambasada bi intervenisali i trazili stotinu ljudskih prava.

  11. Šta rade prestoničani, mrze Srbe dok mole boga da im crkne baba da imaju gde da žive. Srbija na referendum, takva „prestonica“ da se izbaci iz Srbije. Smesta. Odmah. Trajno. Sramota od rođenobeogradskih malograđana bez kičme po kafićima!!!

  12. Hajde novinari istrazite sta je sa vozacem bagera; ovaj sto je stajao sa strane i stitio ga mu je zet, vozac je je veca “zverka”

  13. Spreman sam da svakog meseca pomognem crnog sa 200 e mesecino. Pozdrav za crnog Iz Deutschlanda

  14. Taj vaš advokatski tim se bavi time da procesuira „desetinu batinaša“ koju je nav poslodno SNS poslala, a nije u stanju da se zauzme za Crnog nego mu još savetuju da se povuče i da otkaz! Sramota! Iskorišten i zgažen kao OTIRAČ!

  15. Zastitite coveka , i ne da da ostavku nego oni koji to traze ,pa direktor nije bog dosta vise maltretiranja gradjana

  16. Alo, bre! Nije Jarinu (vozio bager) zadao udarce. Gledate li vi snimak? Pazite sta pisete!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.