Vrteška koja će zavrteti Beograd: Četvrti festival kraft piva stiže u grad 1Foto: Promo

Pub&Bar Samo pivo 10. i 11. maja otvara kapije pivarima sa svih kontinenata. Osim najboljeg kraft piva iz celog sveta, posetioci će uživati i u vrhunskoj klopi i muzici.

Beograd će ovog proleća četvrti put biti domaćin jednom od najposećenijih festivala kod nas. Iz godine u godinu sve je veći broj posetilaca željnih pravog, domaćeg piva i dobrog provoda, a ako neko zna kako da ugosti ljude, onda je to Beograd.

Industrijska, serijska piva našla su put do srca onih koji i te kako znaju šta je ozbiljno pivo,a njihovo odredište ove godine je Pub&Bar Samo pivo (Balkanska 13), gde će Vrteška No4, u domaćinskoj atmosferi, predstaviti najnovije trendove u proizvodnji piva, nove recepture ali i nove stilove u dva festivalska dana.

Mali proizvođači sa ogromnim iskustvom serviraće svoje znanje i umeće pred Beograđanima i njihovim gostima i pomeriti granice doživljaja piva.

Preko pet kontinenata, iz malih pivara stižu stručnjaci koji će posetiocima objasniti razliku između ukusa i zavrteti im sva čula. Uz podršku domaćih pivara, svetski majstori piva pružiće gradu ugođaj u rangu najboljih svetskih festivala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari