Vučenić: Vlast ne interesuje šta znači sloboda medija

Ostavite komentar


  1. Tvoje shvatanje "slobode Medija" nam ne treba, dovoljno je što dopire signal Hrvatske televizije u naš etar..a i to slabo ko gleda..

  2. Neka se svako bori za svoje pravo, niko im to ne može osporiti ali slobode u medijima ima i previše, dovoljano je pročitati svaki dan kakve se besmislice pišu, pogotovo o sns

  3. Vlast se bori za Srbiju, da njeni gradjani zive bolje. Opoziciji je krivo kada se obelodane stvari koje joj ne idu u prilog, sto automatski utice i na pad njihovog rejtinga

  4. To građane više ne zanima otkad je postalo sinonim za slobodu da se priča kome šta padne na pamet, čak i ako nije potvrđeno

  5. Danas kada u Srbiji ne postoji nikakva zabrana koriscenja interneta i informisanja na internetu sloboda medije je neupitna ….

  6. Novinari su sami mnogo pre svake vlasti i ideologije, odustali od svoje profesije, morala i etike. Ko se bori za istinu i moralne živote građana, ne sme imati takve izgoore kao što ima većina novinara ili celo udruženje jednoglasno. Farsa. Da žele našli bi način, ali ne žele. U trenutnom komentaru, ukazuje na to novinar! Draga Danice nažalost tako je.

  7. Lično je Vučenić veoma zaslužna za propadanje novinarske profesije i uništavanja kodeksa i etike novinarsva uvodjenjem zavisne politike u medije.

  8. O kakvoj slobodi medija ti pričaš. Zar nije dovoljno to što mešate privatne stvari ili rekla kazala pa se krijete iza novinarske etike. Da bi imali prava morate poštovati i tuša prava a sa pravom dolaze i obaveze, Jedno bez drugog ne ide.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.