Vučević pozvao građane da mu pruže podršku

Ministarstvo pravde nije osudilo gradonačelnika Novog Sada zbog komentarisanja sudskih presuda

Ostavite komentar


  1. Kako "VAS"nije sramota da komentarisete presude suda koje nisu po volji SNS .Pa sta je sa Autovojvodinom,Sava malom…ma uostalom kome pricati obraz ko djon !

  2. jadni mali kalimero vucevic…
    a sto nije to rekao kad je tetka iz kanade bila aktuelna…
    il savamala

  3. Tacno je da pravosudje u Srbiji ne valja, u svakoj normalnoj zemlji ti i ostala napredna druzina bi bili iza resetaka.

  4. of 1190 u Beogradu he center political Mafijei,taj sistem se na ovakvim izborima produzava ,a upravo USTAV stiti the korumpirane institucije ,gradjani Vojvodina treva da pokrenu proglasenje Republike Vojvodina I spade se dalje agonije,ako cekaju revoluciju ,da znaju da of toga nema nista narednih 50 godina.Narod u Srbiji prihvata da ga vuku po blatu.

  5. Vucevica treba strpati u zatvor jedno godinu dana gde će da dobro razmisli šta treba da kaže kao javna ličnost .

  6. Kapovima po Vojvodini preti ljudimava podrška. Pa kada budete sredili diplome, pohapsili mangupe iz vaših redova radi mita i provizije, otkrili ko je ubio novinare, ko džipovima po Vojvodini preti ljudima po kućama, kada vam onaj polučovek iz Subotice bio u zatvoru tada se javi za podršku a dotle te sudije bi trebalo da obrate pažnju na Vašu grupu.

  7. Nase pravosudje funkcionise kao u doba DOS-ovskog rezima,to pod hitno treba da se promeni..!

  8. Sudije treba da budu postavljene od strane SNS, Vucic treba da odredjuje krivicu i daje smernice sudijama, to je vidjenje ovih bajnih pravnika, najboljih studenata generacije

  9. Ehh, moj Vučeviću, vajni pravniče, ako te mail-ovi ne spasu ništa neće!? Na šta ste vi spali, čudo jedno. Bedno, nisko, prozirno, nečasno,……… do kosti. Ali, ………..dobro, nastavite sami sebi da jamu kopate, a kada se opasuljite biće prekasno. Nikakvu pouku, na vašu žalost, niste izvukli od vaših predhodnika i njihova sudbina vam se smeši.

  10. Nezavisno sudstvo je kolac u srce svake diktature. Ministar bi da "jača" susdstvo i to verovatno jačanjem "obaveza(ma) nosilaca pravosudnih funkcija". EU za ovo ima vrlo jasna pravila i neće to proći tek tako.

  11. Ova sramna presuda za odgovorne za lopovske privatizacije vređa poštene građane naše republike. Poruka koja nam se šalje je da se u Srbiji može krasti do mile volje i da niko nikada neće za to odgovarati.

  12. Pravog gradonacelnika stanovnici i ne poznaju. Isti se krece medju stanovnicima bez obezbedjenja i bez svite ( popunjavaci pozadine ). Koristi privatni auto ili javni prevoz. Dok to ne bude nema mog postovanja

  13. Vucevic im smeta jer govori istinu i za dobrobit svih, a Skotu ne smeju da odgovore i da hoce.

  14. Ovo je jedna šizofrena situacija. SNS je izgubio kompas, ako ga je ikada imao. Vučević će sada od "građana" dobiti očekivanu podršku za svinjariju koja u jednoj normalnoj i uređenoj državi ne može da se dogodi ili da prođe bez posledica, a kamoli da ga podrže neki preCednik i tzv. premijer ili premijerka. Zbog toga ja prvi, javno dajem punu podršku Vučeviću da što pre ode sa mesta gradonačelnika i nikada više da nema ikakvu javnu funkciju. Sramota Novog Sada.

  15. Naravno da pravosudje nije nezavisno. Da jeste, mnogi zuti bi bili bar, jos uvek, optuzeni, a onda i osudjeni. Sta je sa drustvom iz Vojvodine? Na sva zvona se pricalo sta su pokrali, a onda se prasina slegla i nikom nista. Sramota.

  16. Totalna podrska ,sudovi su korumpirani i stekli se se svi uslovi da se raspuste ,korumpirane sudije pokusvaju zloupotrebom ustavnih prava da opstruisu pravdu ,mi treba da donesemo lex cpecialis ,da se ovi SUDOVI RASPUSTAJU i da se formiraju ispocetka javnim konkursom gde ce 80% biti mladi koji nisu radili u pravosudju a koje predlaze narod a pre svega njihove komsije i kolektiv na osnovu moralne podobnosti …..sramota je sta takozvani sud u Jagodini radi ### proteran sam iz Srbije sramnom odlukom korumpiranih u osnovnom sudu

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.