Vučevićeva prijava protiv braće Vučić ponižavanje srpskog pravosuđa

Miodrag Majić i Vladimir Beljanski za Danas o postupku potpredsednika SNS-a

Ostavite komentar


  1. Smesan je Miloš. A dva brata!!! jaki silni beskrupulozni. Narode, bice nam teze i gore, tek su na pola puta… ziveo av

  2. Mozda ovo sve i nije tako lose. Kada neko podigne tuzbu protiv nekoga pretpostavljam da ima neke dokaze. Ja se nadam da ce gradonacelnik Novog Sada da prilozi neke dokaze zbog kojih podize tuzbu.
    Pretpostavljam da postoje ljudi koji se u ovo razumeju i mogu to malo bolje da objasne.

  3. Naravno da je svesno i planski uradjeno da bi se oba prijavljena obezbedila od stvarne krivicne prijave, koja ce se dogoditi jednog dana, verujem uskoro.

  4. Da bi se neko ili nešto ponizilo, trebalo je da ima čast prethodno. Dakle, ovde nema reči o poniżenju, samo o pristajanju. Za novac. Zanat najstariji ima više časti.

  5. Verovatno je cilj da se VUCEVICEVA krivicna prijava EKSPRESNO ODBACI, jer je neosnovana posto je Vucevic koristio posredne dokaze-medijske izvestaje, koji mogu, ali ne moraju nuzno biti pouzdani. Narocito tabloidi. A sad kad ih hitno amnestiraju te optuzbe, oni se vise za to delo nece moci optuzivati.
    Medjutim, ova prijava moze da bude i mac sa dve ostrice, samo ako tuzilac ima hrabrosti da dopuni.krivicnu prijavu, dokazima policije i eventualnim priznanjem optuzenih.No, kako sada stvari stoje izgleda da je strategija narkodilera da Koluvija PREUZME SVU KRIVICU, a braca da se oslobode u namestenom procesu.
    Ali, nije to prvi put. Jos od 2015. Godine naprednjaci svoje probleme resavaju ekspresnim odlukama pravosudja, u kojima je jasno samo ono ODBIJA SE. Dok su obrazlozenja zbrdazdolisana, bez preciznog navodjenja pravnih akata i prepuna tzv. MISLJENJIMA SUDIJA.
    To naravno nema veze sa pravnom naukom, ali ima veze sa mafijom sa Pravnog fakulteta u Beogradu, koja je prodala diplome kompletnoj naprednjackoj nomenklaturi, i iznedrila Nikolicu Selakovica kao kordinatora svih tih brzopoteznih nepravnih aktivnosti u tuzilastvu i sudovima.
    U Srbiji se pravosudje koristi KAO BIC MAFIJE prema.gradjanima koji jos su jos uvek u zabludi da ovde ima sud i tuzilastvo i da oni sprovode zakon. Ne kod nas je pravosudje stavljeno u funkciju otiraca za vladajuci rezim.

  6. Dok Skupština ne ukine imunitet licu koji mu daje položaj, nikakav se krivični postupak ne može voditi. Ovo je samo skretanje pažnje sa afera aktuelne vlasti, od kojih vrvi Srbija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.