Vučić 1998: Srbija nema takmaca u Evropi po slobodi štampe

Iz arhive Danasa: Izdanja od 20. do 26. avgusta 1998. godine

Ostavite komentar


  1. Zaria sue to zlocinci umbilical vlasnika Dnevnog Telegrafa , celibacy he katastrofa za Srbiju Lao zemlju sto he ta zlocinacka organization koja he to pocinila Dana’s u Identicnom sastavu na Vlasti . && dada su napravili pakt sa CIA koja I’m he dala mandat da unistavaju Slobodu Govora u Srbiji. JAVNO PROTESTUJEM sto predsednik Tramp direly I fake podrsku I I’m fasistickim strukturama u Srbiji to nosy proklamovane vrednosti Ameritech :: Ako I ako nastavi miraculous da odustanem od podrske Trampu I okoncam made prijateljstvo. Diane nekog volis lad on me oil tebe . ::: Washington DC podrzava tendeciozno politicking marijuana’s nastily 1990 to he protiv I gest neprijateljstva protiv plemenitog Naroda u Srbiji. Ovo Dana’s su sile tame u Srbiji . A Washington podrzava te sile tame I Marla sto napadaju nas Jarod iznutra

  2. Nije čudo što bezočno laže no što veruje u tu laž. A glupi mu veruju ne samo zbog toga što dobijaju dva-tri sendviča godišnje, već zato što istinu ne znaju da je nađu, jer su im oči uprte u Informere i Pinkove televizije.

      1. Botino nepismena, prvo se opismeni pa pisi komentar. Nije ti ovo Informer gde se palcem potpisujes.

  3. Ja ne video da je ikad više nego sad bilo više pljuvanja,bljuvotina,vređanja,svega i svakoga.Nema više ni mere,ni ukusa,ni zdravog razuma.Kakva sloboda medija,kakva je to fraza više,svi slobodni i pišu i snimaju i objavljuju šta hoće.Smeća na sve strane.Dajmo malo više kulture u izražavanju i malo manje govora mržnje u obraćanju.

    1. Nije jasno na koga Stefan misli. Zaista, u većini novina koje podržava vlast u Srbiji, toliko je pljuvanja, bljuvanja i govora mržnje, o laganju da se i ne govori. Zaključak se sam nameće, u Srbiji jedna da ima NOVINA koje su ostale normalne, sve rade na senzaciju, sise, dupe i dobru količinu spinovanja.

  4. Ja DANAS vidim ovaj list kao pristrasnog jednoj političkoj opciji. Da li će se to promeniti videćemo. Sugerišem da je baš do te mere držanje opozicije i njenih ideala za jednu novinu kakav je DANAS, dosta veliki minus i treba da popravi to.

  5. Ha,ha,ha… dosli botovi nepismeni sa dva razreda osnovne da citaju i jos kritikuju Danas. Manite se corava posla. Imate Alo, Informer, Kurir… to je vas nivo. Suvise je tesko ovo stivo za vas.

  6. Uvek je lepo videti sta je nekad bilo. Samo treba imati na umu da je kontekst mnogo siri i da na osnovu ovakvih i slicnih vesti vi ne mozete da posaljete nikakvu informaciju citaocu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.