Vučić: Dogovoreno odsumporavanje u termoelektranama će popraviti kvalitet vazduha

Ostavite komentar


  1. Narod naš evo baš loži sve:čaše od jogurta,mleka,ambalažu od vode,stare cipele ,noću skuplja pet ambalažu ,,zipuje,, u torbu da se ne baci,,zlu ne treba-lo,,Uvaljivači uglja satraše narod preko raznih posrednika elem ;ugalj koji se dobija kao socijalna pomoć je dobar kada želite da ugasite smederevac,bolji od pp aparata……država ga deli i čudi se što ,,čuri,, ????????“

  2. Kad bi Vaša politika nekako mogla da se odsumporiše verovatno bi se popravio kvalitet života u Srbiji.

    1. A šta je sa štetnim azotovim oksidima (NOx)? Kotlarnica Gradske uprave u Kraljice Marije emituje nedozvoljene količine ove materije zato što sagoreva mazut, i nema nikakve zabrane njenog rada od strane nadležne inspekcije, koja je, gle čuda, smeštena u istoj zgradi…

  3. I to laze! I taj novac za „odsumporavanje“ ce da opljacka. A za njegovu decu sta me briga. To sto i oni udisu otrov nije opravdanje.
    Upropasti nas nacisto ova nesposobna, lazljiva neznalica, los, veoma, veoma los covek, nikakav politicar i veliki kriminalac!

  4. Milan je fudbalski klub, a grad u Italiji je Milano. Toliko o opštoj kulturi i znanju geografskih toponima. Jednom fudbalski i politički huligan,…

  5. Video sam pre neki dan, svojim očima, kako Predsednik sa decom ulazi u gustu izmaglicu. Posle toga ga više nisam video.

  6. A zašto takvo postrojenje koje su montirali “braća“ kinezi 2017.god. u Kostolcu, ne radi?

  7. Tako je predsedniče i treba to se zove Elektrolizer koji skuplja štetne čestice sumpordioksida, i ugljen dioksida, a izbaciju čist prečišćen vazduh. To je ono što je potrebno Srbiji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.