Vučić: Iako su mnogi govorili laži o Beogradu na vodi, danas taj projekat podržava 75 odsto građana

Ostavite komentar


  1. Kojih 75% gradjana?! Onih tvojih sendvicara? Tamo je sablasno prazno. Beogradjani ogromnom vecinom bojkotuju taj deo grada. Vikendom dodju sendvicari da se slikaju pored solitercina pa to kace na svoje sns profile da se pokazu kako su bili na hodocascu.

  2. Ja sam jedan od tih 75%, ako je ta brojka tačna. Pre bih rekao da Bgd na vodi podržava bar 80% građana Srbije. A da je sablasno prazno, grdno se varaš Duki. Upravo je suprotno. Šetalište pored reke je krcato, naročito vikendom, Galerija je krcato, svi restorani pored reke itd. Bojkotuju samo ostrašćeni fanatici, ali i oni će početi da dolazi jer će sve drugo biti dosadno

  3. Kojih građana ? Možda aktivista koji po pozivu (koji ne mogu da odbiju) „sponatano hitaju“ ka autobusima da bi ih razvozili naokolo i pružali mu podršku.

  4. Na sve se čovek navikne. Prvo ti je besmisleno, onda ružmo, a na kraju se navikneš.
    Što se tiče gužvi prošetajte ulicom Bulevara kralja Aleksandra. Beograd ima oko 2000000 stanovnik, Srbija oko 6500000. U Velikim metropolama uvek je gužva.
    Pitanje je šta mi hoćemo i šta želimo. Beograd je jedini grad u svetu koji izmešta centar grada sa jedne lokacije na drugu.
    Ipak, bolje gledati pozitivno imamo jedan život i on je kratak. Treba da živimo sopstvene živote, a ne tuđe.

  5. Demagog, manipulant i lažov Vučić, ponovo laže. Za „Beograd na vodi“ se interesuju samo oni koji su kupili stanove u njemu i niko više. Pogotovu ne žitelj Niša, Zaječara ili B. Palanke…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.